Webcam Jahorina - kamere sa pogledom na ski stazu

Jahorina > Info > Webcam-jahorina

4K Panorama Jahorine

NOVO: Ubrzano snimanje jahorinskih web kamera na https://www.jahorina.org/info/ubrzano-snimanje-webcam

VIP Jahorina® je postavila panoramsku kameru na Hotel Termag, koja nam daje skoro savrsenu 4K (4 x HD) sliku cjelokupnog platoa Poljica sa 6sjedom i 2sjedom Poljica, kao i liftom, te baby liftom. Ova kamera ujedno i pokazuje Vam trenutne vremenske prilike (ili neprilike) na Jahorini. Nadam se da cete uzivati slikama koje nam pruza 360° Weather Livecam Jahorina. Kamera aktivno snima od izlaska do zalaska sunca.
Panorama Webcam Jahorina

HD Live Stream, panoramski 360° - Šator

Live kamera koja je postavljena na vrhu naselja Šator i samim tim nam daje uslove za savrsen pogled preko staze Sator/Poljica, te naselja Sator, naselja Poljica, pogleda ka vrhu Jahorine, Trebevicu pa cak i Romaiji, naravno pod uslovom da vremenske prilike nam to dozvoljavju.Kamera Ogorjelica 1

Webcam Ogorijelica 1 je smješten na Hotelu Košuta. Pogled ka mjestu starog dvosjeda a sadašnjeg šestosjeda Ogorjelica 1 kao i pregled skoro cijele staze Ogorjelici 1. Sa lijeve strane vidi se, doduše kroz ovaj lijepi bor stazu Ogorijelica 2 kao i sama žica Ogorijelica 2. Po lijepom vremenu se vide obje staze sa malim prekidima skoro do vrha !!!

Webcam Jahorina Ogorjelica

Polazna stanica Ogorjelica 1

Polazna stanica 6sjeda Ogorjelica 1 i donji djelovi staze Ogorjelica 1 i 2 u krupnom planu VIPovih kamera. Webcam Ogorjelica polazna stanica

Staza Olimpik - drzavni slalom

1984 je na ovoj stazi odrzan olimpijski slalom. Vec godinama ovdje treniraju najbolji BiH takmicari. Veoma zahtjevna staza, ali jedna od najboljih na Jahorini.

Kamera Rajska Vrata

Kamera je smjestena na objektu Rajska Vrata gleda direktno na stazu "Rajska Dolina" na Jahorini. Ova vrhunska kamera je postavljena na idealnom mjestu i može se dobiti u potpunosti slika cijele Rajske doline, kao i platoa ispred planinske kuce Rajska Vrata. Planinska kuca Rajska Vrata je nastala kao proizvod ideje o postojanju jednog mjesta na Jahorini u kojem ce se okupljati zaljubljenici ove planine da, u ugodnom ambijentu i uz vrhunsku hranu i pice,uzivaju u druzenju.

Webcam Jahorina Rajska dolina

Visina snijega

Ocitavanje realne visine snijega na nadmorskoj visini 1660m. Samo par metara iza ovih borova se nalazie staze Poljica 7 i Poljica 7a. Jahorina WebCam sa pogledom iza vikendice M&M u vikend naselju Sator.

Visina snijega

Kamera na skijalistu Ravna Planina - Pale

Ravna planina je novo skijaliste podno Jahorini, na Palama. Udaljeno samo nekih 15 minuta autom od Jahorine. Jedna dobra alternativa za skijanje je Ravna planina, pogotovo ukoliko vremenske prilike na Jahorini ne dopustaju skijanje. Skijaski izleti sa Jahorine bi trabali biti u planu posjetilaca Jahorine. Osim toga staza je u potpunosti prekrivena sistemom za vjestacko osnjezavanje. I samim skoro skoro da je zagarantovano skijanje. Staze su veoma dobre, strme. Postoji lift, a u izgradjni je i gondola koja treba da se spoji sa Jahorinom.

Webcam Ravna Planina Pale

Kamera na Trbevicu - Brus 1

Omiljeno sarajevsko izletiste je Trbevic. U mjestu Brus na Trebevicu na istoimenom izeltistu smo postavili dvije kamere u otvorenoj basti koji nam pokazuje kakvo je stanje i kakve su vremenske prilike. Kamera 1 je okrenuta ka jugoi-istoku i gleda u gornji dio izletista.

Webcam Trebevic Brus 1

Kamera na Trbevicu - Brus 2

Web kamerea 2 gleda prema donjem dijelu izletista, okrenuta je ka juznoj strani. U pazadini na vrhu trebevica se vidi i poznati tv toranj. Ovaj toran se moze vidjeti i iz skoro cijelog Sarajeva.

Webcam Trebevic Brus 2

Web kamera Sarajevo

Kako bi upotpunili sliku za nase psojetioce, u samom centru grada Sarajeva smo postavili kameru koja nam u svako doba dana daje slika kakve su prilike u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Sarajevu.

Webcam Sarajevo

Offline Kamere

Gola Jahorina - izlaz Poljica

Na izlazu 6sjeda Poljica, samom vrhu Jahorine je postavljena kamera sa pogledom ka izlazu 6sjeda Ogorjelica 1 i platoa ispred nje. Na slici se vidi i objekat Zacarani Dvori. Webcam izlazna stanica Poljica i Ogorjelica

Kamera na kolibi Mladost - Rajska Dolina

Kamera je postavljena na kolibu Mladost koja se nalazi na gornjem djelu staze Praca. Na stazi Prace/Skocina je postavljen sistem za vjestacko osnjezavanje. Samim tim mozemo vidjeti u svako doba dana da li su topovi u pogonu. Webcam Jahorina Mladost

Ogorjelica 2

Na vikendici Zlatko se nalazi nasa nova web kamera sa pogledom na donji dio Ogorjelice 2 i samu ulaznu zicu.

Webcam Jahorina Ogorjelica 2, Vikendica Zlatko


Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top