Rajska Vrata Jahorina, pansion direktno na stazi Ogorijelica, Praca i Zeljo

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Rajska Vrata direktno na stazi, autohtono-jedinstveno!!!

Planinska kuca Rajska vrata se nalazi na 1600 m nadmorske visine u najljepšem dijelu Jahorine, objekat je na samo pedesetak metara od popularnog Željinog ski-lifta, na mjestu križanja nekoliko skijaških staza. Jednostavno receno Rajska Vrata objekat odmor za dusu i tijelo…

Prilaz automobilom je jednostavan - penjuci se uz planinu pratite naše putokaze. Odmah iza kratkog tunela, sa lijeve strane, na samoj skijaškoj stazi su Rajska vrata. Parkiranje automobila je udaljeno cca.10m uz put kojim dolazite do objekta. Na ovom objektu se i nalazi web kamera br. 1 VIP Jahorine, sto govori o izuzetnom polozaju ovog objekta (LINK)


Kratki opis "Rajska Vrata"

Sobe i restoran su pokriveni s wireless internetom putem kojeg možete bez problema surfati.Grijanje u pansionu je centralno, a namjestaj i oprema pansiona originalni su, autohtoni i jedinstveni kao i sam objekat i pozicija na kojoj se nalazi. U prizemlju objekta je smjesten restoran koji toplo preporucujemo i gostima koji nisu gosti Pansiona,uz vrhunsku hranu za koju ce se pobrinuti kuhar sa dugogodišnjim iskustvom zelimo Vam dobar tek!!! Dozivljaj planine,ukusa i mirisa restorana zacinit ce ljubazno i susretljivo osoblje kao i ognjiste u sredisnjem dijelu restorana.

Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguce naruciti i jela iz "a la carte" ponude u restoranu za goste zeljnje novih i nezaboravnih ukusa. Uzivajte u ovom jedinstvenom ambijentu Rajskih Vrata…….

Objekat raspolaze sa 2 dvokrevetne sobe, 2 trokrevetne sobe, studio apartmanom, te jednim apartmanom. U Rajska Vrata se moze smjestiti grupa od 18 osoba. U objekat se ne primaju kucni ljubimci. Docek Nove Godine je organiziran u objektu za goste pansiona, ujedno je i obavezan. Osim izvrsne novogodisnje vecere, zabavlja Vas provjerena i vesela druzina novosadskih tamburasa. Sretnicima koji su osigurali svoje mjesto u Rajskim Vratima zelimo dobar provod. VIP Jahorina Team od srca preporucuje ovaj objekat svima.Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top