Webcam Sarajevo Live HD kamera u centru grada

Jahorina > Info > Webcam-sarajevo

Webcam Sarajevo Live

Sarajevo HD webcam live - turisticka agencija VIP Jahorina® pozdravlja Vas na portalu koji je vec odavno mnogo vise od klasicne web stranice: ovo je promotivni portal koji prije svega nudi informacije vezane za turisticke, kulturne i istorijske vrijednosti regiona, u ovom slucaju Sarajeva koji je ujedno magnet za starne turiste koji dolaze u posjetu ovom istorijskom gradu. Samim tim smo odlucili na jednstveno dobrom mjestu postaviti jednu vrhunsku web kameru u HD kvaliteti, koje su u prinicpu vec poznate nasim redovnim posjetiocima jahorinskih web kamera.
facebook
www.jahorina.org


Webcam

Webcam Sarajevo

Pogled na centar grada Sarajeva

Uz krtaku prezentaciju grada, ovdje Vam prije svega zelimo predstaviti fenomenalni panoramski pogled ka centru gradu, Marijin Dvoru koji je danas jedan od vecih business centara u ovom dijelu Europe. Ujedno, ovo je prva i jedina web kamera u gradu Sarajevu.

Na slici se izmedju ostalog vide, sa lijeva na desno: bivsa Vojna bolnica, danas bolnica Abdulaha Nakasa, osnovna skola Isak Samokovlija (ex. Slaviša Vajner Cica), neboderi Momo i Uzeir na kojima se moze pratiti i trenutna temperatura; trzni centar ALTA i u pozadini toranj crkve Sv. Josipa, komplex Sarajevo City Center koji se sastoji iz cetri dijela: Hotel 5*, businiss centar, shoping centar, zabavni centar i garaza. Na kraju ove panormaske slike se nalazi legendarni hotel Holiday Inn koji je sagradjen za XIV zimske olimpijske igre koje su odrzane u Sarajevu 1984. godine. Uživajte !!!

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top