Rekordan broj takmicara na jahorinskom Homerunu

Jahorina > Info > Redbull-homerun-2018

Odrzan Homerun 2018 Jahorina

Po 5. put je odrzan masovni spust, ovaj put u organizaciji VIP Jahorine i samim tim smijemo reci da smo imali najmasovniji spust ikad odrzan u BiH. Bilo je preko 100 takmicara i to po izrzaziti teskim vremenskim uslovima i veoma gustoj magli.

Samim tim VIP Jahorina se etablirala na polju muzickih organizacija i eventa ovako velikog i internacionalnog karaktera. Pogotovo ako dodamo da je nas tim angazovan i oko organizacije EXIT Festivala 84 koji ce se odrzati u martu 2018.VIP Jahorina racing Team pobjedio

Staza je bila duga 2500m, bilo je zahtjevnih djelova i opasnih djelova. Takmicari su odlicno bili pripremljeni. Nije bili niti jedne male povrede, a samim tim ni tim doktora koji su pratili RedBull Homerun u organizaciji VIP Jahorine.

Nagrade su osvojili najbolji, a posebno smo ponosni na ekipu trakmicara koji su predstavljali VIP Jahorinu.

Milica Rudic, nekadasnja prvakinja BH u skijanju, a danas licencirana instruktorica skijanja u elitnoj skoli skijanja VIP Jahorina, je na Homerun spustu pobjedila i osvojila vikend u Hotelu Termag kao i dvodnevni skipass od OC Jahorine.

U muskoj konkurenciji je pobjedio Predrag Jevtović, a najbolji border je bio Nikola Krneta. Zadnji u cilj je usao Slaviša Jović is vi smo se slozili da ipak se oproba na vodi te je dobio Rafting vikend na rijeci Tari koje je obezbijedila nasa partnerska firma Rafting Divlja Rijeka.

Proslogodisnji prvak iz Slovacke, Michalu Bekešu je bio zbog preuranjenog starta diskvalifikovan, ali smo ipak mu urucili nagradu koju smo obezbjedili mi iz VIP Jahorine u jednoj oda nasih vikendica iz ponude.Afterparty VIP Jahorine i Redbulla

Odmah poslije trke i proglasenja pobjednika, uslijedio je muzicki dio programa kroz koji sun as vodili: Audio InFunktion, Mixmaster Zlee, Alexander de Funk, i DJ Prufrock. Vise od 500 gostiju je uzivalo i do kasno u noc smo imali savrsen party i veselje, naravno bez ijednog incidenta. Najuporniji su nastavili party u Kolibi i hotelu Vucko sve do jutarnjih sati.VIP Jahorina organizuje Homerun 2019

Samim tim, ponosno vam mozemo reci da VIP Jahorina ce se i ubuduce pobrinuti za organizaciju trka Homerun. Kao novinu, najavljujemo ljetni Homerun Jahorina od 2019.
Pozivamo vas i na slijedeci zimski RedBull-Homerun koji ce se odrzati u martu 2019. na Jahorini.Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top