Voznja motornim sankama po padinama Jahorine - adrenalin Jahorina

Jahorina > Info > Motorne-sanke

Motorne sanke na Jahorini - iznajmljivanjeRental motornih sanki Jahorina, Bosna i Hercegovina

Voznja motornim sankama po Jahorini je dio zimske ponude koju organizuje VIP Jahorina. Iskusni vozaci kluba VIP Jahorina, koji "jasu" vec godinama na nasoj olimpijskoj ljepotici, ljeti na quadovima i paraglajderima a zimi na skijama i motornim sankama, ce Vam omoguciti da u nezaboravnoj avanturi upoznate Jahorinu iz jedne druge perspektive pregledate prelijepe jahorisnke staze, padine i djelove koje su nedostupni i skijasima i setacima.

VIP Jahorina ima u svojoj ponudi 4 masine koje su predvidjene za po maximalno po dvije osobe. Moguce je iznajmiti jedne, dvoje ili troje sanki. Za vece grupe mozemo obezbjediti dodatne 3-4 masine. Sve vozaci ce imati crash kurs (brze kurseve) te dobiti potrebne osnove za voznju motornim sankama. Sve voznje ide uz nasu profisionalnu pratnju te su predvidjene za kako pocetnike, zene i stariju djecu, tako i za one malo iskusnije i profisionalse koji jednostavno zele novi iskustvo i adrenalin.

Jahoirna nudi van staza, na nadmorskoj visini od oko 1900m, jedinstven ugodjaj na oko 20km² brda, padina, sume, stijena i ravnica koje svakoga ostavljaju bez daha. Priroda je prelijepa, nedotaknta. Zato ponestite vase apartate i kamere, imamo predivne foto punktove.

Mjesovita voznja po zelji i dogovoru

Voznja moze trajati 30 minuta ili sat vremena. Vozi se po zeljenim tezinama i kategorijama terena.

Opustajuce ture za upoznavanje blize okolice skijaskih terena

Voznja namjenjena za skoro sve! Opustajuce voznje po padinama Jahorine i izlazak na vrhove Jahorine, bez veceh uspona i prepreka. Namjenjeno je svim pocetnicima, osobama ljeseg spola, ili starijim osobama. Predvidjena voznja traje oko 1,5 sat Voznja quadom za jednu ili dvije osobe. Potrebno je drzati se strogo dogovorene rute. U protivnom su moguce nezgode i ostecenja quada. U ovoj kategoriji vozac mora biti stariji od 25 godina. Suvozac stariji od 16 godina. Kaciga je obavezna.

Ture srednje tezine

Voznja namjenjena onima koji su spremni malo brze voziti, te se ne boje uspona i padina sa kojima bi se susretali po vrhovima Jahorine. Ne radi se o nekim velikim izazovima, ali ipak svi moraju imati malo zelje da upoznaju nesto novo. Predvidjeno je da voznja traje 1,5h.

Zahtjevne voznje po Jahorini

Voznje su namjenjene svim onima koji malo vise vole adrenalin i spremni su na izazove koje pruzaju Jahorinske padine na 1900m NV. Predvidjena voznja traje 2h.

PREPORUKA: Cjelodnevni izlet po Jahorini

Apsolutni hit za sve one koji vole avanture, prirodu i "miris benzina"! Predvidjen je polazak izmedju 9-10h i povratak izmedju 15-17h. Potrebna je zelja, malo kondicije i snage, avanturisticki duh i dobra volja i raspolaozenje. Na ovakim "izletima" se vozi po nevjerovatnim predjelima olimijske ljepotice, preko potoka, kroz sumu, sumske puteve niz i uz uske klance, gdje priroda ne ostavlja nikoga ravnodusnim. Mi smo pripremili pice i hranu - naravno sve domace proizvodnje, ovo pice ima vocni predznak :)

Napomene
  • Svi vozaci koji voze u grupama a gdje ide nas vodic, moraju biti stariji od 18 god. Suvozaci u tom slucaju stariji od 16 god.
  • Svi vozaci moraju imati polozen vozacki ispit za upravljanje automobilima
  • Gorivo je ukljuceno u cijenu
  • Kacige su obavezne. Toplo se obucite (toplije nego za skijanje)
  • Sva fizicka se moraju prijaviti i nakon voznje nastalu stetu izmiriti
  • U slucaju da procjenimo da je vrijeme preopasno i nije za voznju, odustajemo od planiranih izleta i voznji. Povrat novca
  • Voznje su moguce samo uz nasu pratnju


Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top