Snezna Kraljica Jahorina - moderne sobe sa kupaonama, ex club Lavina

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Hotel Snežna Kraljica

Hotel Snežna Kraljica nalazi se direktno na stazi 'Ogorijelica', na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih, trokrevetnih i cetverokrevetnih soba.

Sve su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima. Moderno uredjena kupatila sa tuš kabinama koja su opremljena hidromasazerom.

U sklopu Hotela Snežna Kraljica se nalazi Club i restoran, napravljen po uzoru na zapadne europske centre, koji u zadnje vrijeme veoma popularan na Jahorini. Ovdje vlada veoma opustena atmosfera, sa ljubaznim osobljem koje je spremno vam izaci uvijek u susrtet. U Club dolaze ne samo gosti hotela, vec mnostvo posjetilaca koji se nalaze na Jahorini.

Prodavaonica kao ostali nocni klubovi, nalaze se u neposrednoj blizini hotela Snežna Kraljica. Odmah pored Hotela, nalazi se Ski rental, radionica za skije, ski shop kao i skola skijanja. Mi vam mozemo rado pomoci vec prilikom rezervacije u izboru ski opreme, jer za vrijeme sezone su svi kapaciteti iznajmljeni.

Obitelji sa djecom su nase veoma dragi gosti. Nase sobe su uglavnom prilagodjene obiteljima sa dvoje djece.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top