Pansion Pahuljica na Jahorini, direktno na stazi Poljica, parking ispred hotela

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Pansion Pahuljica na Jahorini

Pansion Pahuljica - jednostavno, ali udobno uredjen pansion, gostima nudi prijatan ambijent i domac atmosferu. Smješten je svakako na vrlo atraktivnoj lokaciji Jahorine, u dijelu Poljice. Od zicara i ski staza udaljen je samo 50 metara, a od baby lift-a 80-tak, što ga cini idealnim objektom za smještaj porodica sa djecom, željnih odmora u miru planinskih vrleti, ali i za prave ljubitelje skijanja.

Detaljan opis pansiona

četiri četverokrevetna apartmana, osam dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba (preko 45 ležaja), restoran koji svojom ljepotom dominira hotelom, ognjište koje upotpunjava planinski ambijent, pogled na samu stazu....sve to možete uživati u ovom objektu ukoliko radije birate odmor, nego avanturu.

Veliki izbor jela sa roštilja i na žaru, različiti specjaliteti domaće kuhinje, svakako će zadovoljiti i najizbirljivije gurmane.

Kompletan objekat se zagrijava sistemom centralnog grijanja. Sobe su opremljene kupatilima sa tuš kabinama i fenovima za kosu, televizorima sa velikim izborom satelitskih programa. Svaka soba ima i zasebnu telefonsku liniju, mogućnost priključka na internet (uz novčanu nadoknadu). Parking se nalazi ispred samog objekta.

Konačno, bilo da za svoj privremeni dom izaberete hotelsku sobu, apartman, planinsku kućicu, a svi Vam daju priliku da se u bliskom dodiru sa domaćinima ubrzo počnete osjećati kao kod kuće, vjerujemo da Vas nećemo razočarati - jer želimo da nam se opet vratite...

Vaš VIP Team JahorinaLage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top