Hotel Lavina na stazi Ogorijelica II na Jahorini

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Hotel Lavina - Vasa top destinacija na Jahorini

Želite li provesti nezaboravne trenutke na Jahorini, preporucujemo novo izgradjeni Hotel Lavina. Smjesten na obroncima staza Ogorijelica i Skocine na 1650m nadmorske visine. Spoj je modernog, savremenog, a opet autohtonog, te zadovoljava prohtijeve svih generacija.

Hotel je gradjen pune cetiri godine, pod budnim okom vrhunskih strucnjaka, što arhitekata, što dizajnera, vodilo se racuna o svakom kutku Hotela, restoranu, spa i wellness centru i 45 savremeno opremljenih apartmana i soba. Kako je Jahorina poznata po dobroj zabavi i opuštenoj atmosferi, vlasnik objekta to nikako nije zaboravio, te je u sklopu Lavine napravio vrhunski Bar u kojem cete moci, kao gosti objekta i svi drugi, uzivati u koktelima svjetskih koktel majstora, zabavljati se uz najbolju muziku i osjetiti što je to dobar provod na našoj planini Jahorini o kojem svi toliko pricaju. Jednostavno probajte, mi jesmo!

Ukoliko mislite da u ovom hotelu svoj odmor mogu pronaci samo oni željni provoda, varate se!

Za sve one koji zele imati miran san, mogu biti bezbrizni, uzivati u raskoši hotelskih soba i apartmana, bez ometanja zbog vrhunske izolacije. Za sve one željne skijanja, bitno je reci da se do hotela i od hotela moze doci sa skijama. Svakako cemo spomenuti kuhinju koja ce izbaciti jela za pamcenje, te tokom boravka necete moci odluciti šta je bolje, mirne i udobne sobe i apartmani, dobra hrana, zabava ili pak opuštanje u wellness centru (bazen, saune, jacuzzi, razne masaže). Sigurni smo da ce zakljucak biti jedinstven, to je zasigurno naša Top destinacija na Jahorini!!! Upotpunite sve dosadašnje dobro iskustvo najboljim…

Vip Jahorina Team je uvjeren da ce Vase porodicne albume krasiti slike iz ovog predivnog jahorinskog hotela, te da cete dugo pamtiti trenutke provedene u hotelu Lavina. Hotel je uradjen sa stilom, topao, osoblje je usluzno i ljubazno Vip Jahorina Hotel Lavinu preporucuje od srca svima!!!

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top