Hotel Kristal Jahorina sa saunom i parkingom a direktno je uz stazu

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Hotel Kristal na Jahorini

Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne ljepotice. Ima dosta razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije posjete ovaj hotel i uživaju u idealnim snježnim terenima i ski stazama Jahorine. Odmah uz Hotel nalazi se i Baby Ski lift, dvosjed, moderni sestosjed i lift Poljice.

Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih lezaja, smjestenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu. Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mjesta. U sklopu hotela se nalazi Jahorinska kuca sa ognjistem i restoranom od 100 mjesta te Kaffee bar sa 60 mjesta. Osim toga u sklopu hotela su i slijedeci sadrzaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop....

Parking sa video nadzorom je odmah ispred Hotela. Tijekom dana tu se nude i razlicite atrakcije kao: motorne ski sanke (ski scotter), te motorne sanke za djecu, rostilji (grilovi), Caffe bars etc.


Sobe i apartmani

Hotel Kristal u svojoj ponudi pruža: 68 kreveta u apartmanima, dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama (sa telefonom i satelitskom TV) sa konfornim kupatilima.

Apartman Tip 1
1 spavaca soba s bracnim krevetom
Dnevna soba s kaucem, SAT-TV, Minibar
Telefon s direktnom linijom
1 kupaona, tuš, WC

Apartman Tip 2
2 spavace sobe
SAT-TV, Minibar
Telefon s direktnom linijom
1 kupaona, tuš, WC

Sobe Sobe s dva kreveta/razdvojeni ili spojeni
Sobe s tri kreveta
Sobe s pet kreveta


Restoran

Restoran u fenomenalnom enterijeru svojim gostima nudi pored zanimljive usluge i neopipljivi fluid dobrog raspoloženja i prijateljske atmosfere. U klimatizovanoj sali našeg restorana sa pogledom na skijaške staze možete potpuno da se opustite i uživate u kulinarskim specijalitetima domace kuhinje. U intimnoj i prijatnoj atmosferi restorana preporucujemo da probate nešto od velikog izbora nacionalne kuhinje. Napomenuli bismo da je ovaj Restaoran rezerviran samo za goste hotela. Ostali posjetioci kao i gosti hotela mogu posjetiti "Jahorinsku kucu" koja je otvorena za sve.

Jahorinska Kuca

Jahorinska kuća je napravljena u ambijentalnoj cjelini planinskog restorana u kome možete da probate neke od izvrsnih specijaliteta domace planinske kuhinje.

Posjetu ovom restoranu obavezno pocnite casicom domace rakije, a kada vam ona otvori apetit, preporucujemo pecenja ispod saca, specijalitet pravljen od krompira i integralnog kukuruznog brašna.

Ukoliko ste raspoloženi da probate nešto drugo, ljubazno osoblje restorana ce vam ponuditi pomoc prilikom izbora iz njihovog bogatog jelovnika.

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top