Hotel Sarajevo Hayat Life, direktno u starom djelu grada

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Hotel Hayat u Sarajevu

Hotel Hayat je savremen hotel sa 3 zvjezdice smješten u ulici Abdesthana br.27 u starom dijelu Sarajeva. Za nekoliko minuta ugodne šetnje stici cete u najatraktivniji dio grada-Bašcaršiju u kojoj se nalaze sve kulturno-historijske znamenitosti, atraktivni restorani kao i poslovni centri. Hotel posjeduje 110 lezaja koji su smjesteni u 43 sobe i 2 apartmana opremljenih po najnovijim standardima. Hotel je u cijelosti prekriven bežicnom Internet konekcijom. Hotel posjeduje salu za dorucak, konferencijsku salu i vlastiti parking prostor koji se nadgleda 24 sata . Hotel nudi mogucnost izvodenja raznih seminara sa svom potrebnom opremom. Dizajner objekta hotela Hayat je gosp. Mufid Garibija poznati sarajevski arhitekt. Bezdjednost i sigurnost su u nasem hotelu zagarantirani.

Smjestaj u hotelu

Sobe
Sve sobe su opremljene s tuš kabinama, fenom za kosu, telefonom sa direktnim izlazom, televizorom s kablovskim programima, kompjuterom sa besplatnim bežicnim Internetom. Posebna pažnja se posvecuje održavanju visokog nivoa cistoce, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Hayat. Apartmani Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, te Internet konekcijom.

Restoran
Restoran raspolaže sa 80 mjesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svecanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, vjencanja, proslave rodendana... U restoranu se poslužuje dorucak i rucak. Dorucak je na bazi švedskog stola, rucak obuhvata tradicionalna bosanska jela.

Konferecijska sala
Za potrebe održavanja seminara, kongresa, sastanaka. prezentacija, promocija u sklopu hotela nalazi se i moderna konferecijska sala od 150m2, sa 100 sjedišta. Raspolaže svom potrebnom kompjuterskom opremom, zatim uredajima za simultani prevod, mikrofonima, slušalicama, video bimom, projektorom. U slucaju odsjedanja gostiju u hotelu korištenje sale se ne naplacuje.Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top