Moderne sobe direktno na stazi Poljica/Sator kod novog 6sjeda

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Pansion Gora direktno na stazi Poljica-Sator

Nalazi se u na vrhu naselja Sataor uz samu stazu Poljica. Raspolaže sa 6 konforno opremljenih soba,4 trokrevetne i 2 dvokrevetne sobe. Svaka soba ima kupaonicu/WC. Nalazi se u mirnom djelu Jahorine.

Detaljan opis Pansiona Gora

Sobe i restoran su pokriveni s wiraless internetom putem kojeg možete bez problema da surfate.Grijanje u pansionu je centralno, a namjestaj i oprema pansiona potpuno novi. U prizemlju objekta se nalazi restoran koji odiše toplinom, vrhunskom hranom za koju se brine kuvar sa dugogodišnjim iskustvom, odlicnom uslugom, ljubaznim osobljem koje je spremno uvijek izaci u susret, u restoranu se takodje nalazi kamin i TV prijemnik. Usluga je na bazi polupansiona,ili nocenja s doruckom, a po želji je moguce naruciti i jela iz "a la carte" menija u restoranu pansiona.Gostim je na raspolaganju i skijašnica.

Pansion Vila Gora se nalazi na nadmorskoj visini od 1670m, na samoj stazi Poljice. Parking je od pansiona udaljen 50m i svim gostima je obezbjedjen prevoz stvari sa parkinga. Prva prodavaoina je svega 100m udaljena, prvi kafic niti 50 metara, prva pizerija 100 m.

VIP Jahorina ima samo najbolja iskustva sa ovim objektom i skoro najbolje povratne informacije gostiju koji su vec u Gori bili.Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top