Villa Bella na Jahorini

Opremljenost i posebnosti


Opis objekta

Villa Bella apartmani

U sredisnjem dijelu vikend naselja Šator, na 1600m nadmorske visine, skijasima ca250m udaljena od staze Poljice, izgradjena je nova jahorinska ljepotica, Villa Bella. Devet cetverokrevetnih apartmana, 3 petokrevetna apartmana, 2 studio apartmana, te jedan sestokrevetni apartman sa jacuzzi kadom, svojim interijerom krase Villu.

Svi apartmani imaju lijep pogled, u hodniku je skijasnica, apartmani se griju na struju, konvektore, opremljeni su TV (LCD), kanali su zemaljski, te bezicnim internetom.Tip apartman „A“, cetverokrevetni

Apartmani ovog tipa se sastoje od: malog prdsoblja/hodnika iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), a tim hodnikom dalje idete u dnevni boravak (trosjed na razvlacenje) sa kuhinjom (sav potreban inventar). Iz dnevnog boravka dalje ulazite u dvokrevetnu spavacu sobu, sa velikim francuskim lezajem (180 x 200), apartmani ovog tipa imaju i male balkone. Svi apatmani imaju pristup internetu, LCD TV, zemaljske kanale, griju se na struju(konvektore), posteljine i ormare. Ovo su apartmani 101, 201, 301, a VIP Jahorina apartmane preporucuje za maksimalno 4 osobe.

Tip apartman „B“, cetverokrevetni

Apartmani ovog tipa se sastoje od: malog prdsoblja/hodnika iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), a tim hodnikom dalje idete u dnevni boravak (trosjed na razvlacenje) sa kuhinjom (sav potreban inventar). I uspavacu dvokrevetnu sobu sa francuskim lezajem (180 x 200), apartmani ovog tipa imaju i male balkone. Svi apatmani imaju pristup internetu, LCD TV, zemaljske kanale, griju se na struju(konvektore), posteljine i ormare. Ovo su apartmani 102, 103, 202, 302 i 303, a VIP Jahorina apartmane preporucuje za maksimalno 4 osobe.

Tip apartman „B“, petokrevetni

Apartmani ovog tipa se sastoje od: malog prdsoblja/hodnika iz kojeg ulazite u kupatilo (tus kabina, lavabo, WC), a tim hodnikom dalje idete u dnevni boravak (trosjed i dvosjed na razvlacenje) sa kuhinjom (sav potreban inventar). I uspavacu dvokrevetnu sobu sa francuskim lezajem (180 x 200), apartmani ovog tipa imaju i male balkone. Svi apatmani imaju pristup internetu, LCD TV, zemaljske kanale, griju se na struju(konvektore), posteljine i ormare. Ovo su apartmani 104, 204 i 304, a VIP Jahorina apartmane preporucuje za maksimalno 5 osoba.

Studio apartman
Je moderno uredjena prostorija u kojoj se nalazi: francuski lezaj, mala garnitura kao vid dnevnog boravka, te mini apart kuhinja, kupatilo sa tus kabinom, lavabo, WC. imaju pristup internetu, LCD TV, zemaljske kanale, griju se na struju(konvektore), posteljine i ormare. VIP Jahorina studia preporucuje za maksimalno 2 osobe, a u iste se mogu smjestiti jos dvoje djece.

Šestokrevetni apartman
U pripremi

Lage

Udaljenosti
Staza
Vertikalni transport
Kafic / Club
Prodavnica
Aerodrom
Restaurant
Bankomat
Grad
Ambulanta/Hitna
Napomena: sve udaljenosti su caa. vrijednosti.

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top