Ukratko o smještaju

14 osoba max.

100m do staze

Wifi

Fam & Couples

Parking

Pregeld svih karakteristika

Osnovne karakteristike

WiFi internet
grijanje
posteljina


Spavanje & kupatila

Djeciji krevetic
br. spavacih soba: 3
br. mokrih cvorova: 3


Kuhinja & boravak

dvd
TV sa satelitskim programom
frizider
posudje

Skijalište & outdoor

 • Udaljenost od staze 100m
 • parking

Udaljenosti

 • Doktor: Pale/Sarajevo/Jahorina
 • Bankomat: Pale/Sarajevo/Jahorina
 • Restoran: 150m
 • Kafebar: 150m
 • Pekara: 800m
 • centralno grijanje
Sakrij

Opis objekta

Planinska kuca Jelena

Vikendica Jelena predvidjena je za smjestaj 12 – 14  osoba u dva apartmana na tri etaze. 

Ociscen i obezbijedjen parking direktno ispred kuce za 2-3 automobila. 

Kuca je pet friendly za dobro odgojene kucne ljubimce i uz nadoplatu od 10 eura po nocenju. 

U izgradnji je rostiljnica, odnosno prostorija za druzenje i zajednici boravak vise osoba. Plan dovrsetka radova decembar 2023. (imajte molim Vas na umu da su moguca odstupanja). 

Kuca Jelena  udaljena je od staze Poljica lijevo, cca. 100 m.. Sastoji se od dva apartmana sa  zajednickim unutrasnjim stubistem . Kuca se grije sistemom centralog grijanja. U oba apartmana ima i kamin pec na lozenje.  U kuci je obezbijedjen internet i paket televizijskih kanala.

 tri spavace sobe

 tri kupatila

 tri dnevna boravka

 centralno grijanje

 parking ispred kuce

 wifi

 TV i pay TV programi

 u izgradnji rostiljnica, tj.prostorija za druzenje i zajednicki boravak 


Procitaj kompletan opis smještaja

Detaljan opis:

Apartman Jelena  A : smjesten je u prezemlju kuce. Predvidjen je za smjestaj max. 5 osoba. Sastoji se od trokrevetne  spavace sobe (singl lezajevi) , dnevnog boravaka sa cajnom kuhinjom. . U navedenom prostoru moguce je spavanje jos 2  osobe na uglu  koji se razvlaci. Prostor za odlaganje skija je obebjedjen. Kupatilo sa tus kabinom. Navedeni apartman preporucujemo za 5 osoba. Apartman se griije sistemom centralnog grijanja. U dnevnom boravku se nalazi I manja kamin pec na lozenje ukoliko zelite ugodjaj vatrice. Kucni ljubimci su dobro dosli.

 

Apartman Jelena B: Veliki apartman na dvije etaze. Predvidjen je za smjestaj 8 – 10 osoba. Sastoji se od  dnevnog boravka (mogucnost spavanja 2 osobe) sa kuhinjom. U navedenim apartmanu su  dvije spavace trokrevetne  sobe ( singl lezajevi) I dodatni dnevni boravak sa cajnom kuhinjom koji moze sluziti i kao soba za spavanje 2 osobe  ( ugao koji se razvlaci) U apartmanu  su  dva  kupatila. Apartman se grije sistemom centralnog grijana. U dnevnom boravku je kamin pec na lozenje ukoliko zelite ugodjaj vatrice. Kucni ljubimcu su dobro dosli.

 

Sakrij

Kreveti i prostorije

Pozicija

Pravila

Check-In

14:00 - 20:00h

Check-out

do 10:00h

Minimalni broj nocenja

na upit

Kucni ljubimci

kucni ljubimci su dozvoljeni uz nadoknadu (10 €/nocenju)

Boravisna taxa

1,50 € po osobi i nocenju

Zavrsno ciscenje

ciscenje je ukljuceno u cijenu

Kaucija (Demage deposit)

100€ po apartmanu po dolasku u objekat

Uslovi i otkazi rezervacije

Rezervacija se smatra vazecom nakon sto od nas dobijete pisani dokument "Potvrda rezervacije" putem e-maila.
- Rezervacija se potvrdjuje iskljucivo uplatom akontacije navedene u Racunu koji dobivate na e-mail.
- Sve cijene su na upit.
- Sve cijene su izražene u Eurima.
- U sve cijene uključeni su svi porezi.
- Boravišna taxa se plaća posebno (1,50 euro/osobi/danu za osobe starije od 12 god. Djeca mlađa od 12 god. su
oslobođena plaćanja taxe).
- Interent (ukolio je navedeno da postoji): Molimo Vas za razumijevanje ukoliko provajder u
ekstremnim planinskim uslovima nije u mogućnosti obezbijedi pristup interentu.
- Nedostatak snijega nije razlog za otkazivanje rezervacije.
- Cijena parkinga nije uključena u cijenu smještaja. 
- Naplata parkinga: od 2019. godine se na Jahorini plaća parking na svim lokacijama po uredbama lokalnih
zajednica.
- Završno čišćenje, po cijeni kako je iznad navedeno vazece je pod uslovom da se objekat ostavi uredan prilikom odlaska. U protivnom se
naplaćuje (odbija od kaucije).


Opsti uslovi i pravilnik o otkazivanju rezervacije za zakup smjestajne jedinice u ponudi posrednicke agencije VIP Jahorina

 

Gost  ima pravo da odustane od zakupa smjestajne jedinice, o čemu je dužan pismeno (putem e-maila ili pisma) izvjestiti agenciju posrednika  koja informaciju proslijeđuje vlasniku objekta. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada  vlasniku objekta, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu najma smjestajnog objekta, i to:

 

o             - 20 % ako se putovanje otkaže do 60 dana prije početka putovanja

o             - 50% ako se putovanje otkaže od 59 do 30 dana prije početka,

o             - 100% ako se putovanje otkaže do 30 prije početka ili poslije početka putovanja.

 

Putnik je duzan u slucaju otkaza rezervacije, uz obaveze prema vlasniku objekta navedenih u tekstu iznad, agenciji posredniku  nadoknaditi učinjene troškove  obrade rezervacije  u iznosu od 50 EUR, te snositi troskove bankarske provizije.

 

Svaka promjena smjestaja, broja osoba ili pomjeranje datuma dolaska ili odlaska ili cjelupne rezervacije, ukoliko bude odobrena od Agencije I vlasnika objekta I nalazi se unutar ponude posrednicke agencije VIP Jahorina kao i promjena imena ili broja osoba je prvi put besplatna. Svaka slijedeca promjena se naplacuje pausalno 20€ za svaku uslugu pojedinacno.

 

Ukoliko u rezervisanoj smjestajnoj jedinici  veceg kapaciteta odustaje jedna osoba ili jedna porodica od putovanja to se ne smatra opravdanim razlogom za otkazivanje rezervacije za cijeli objekat koji je predvidjen  za smjestaj dvije, tri ili cetiri porodice. Ukoliko  je cijena u navedenom objektu formirana prema broju osoba , ista ce se umanjiti po cjenovniku za broj osoba koji ce boraviti u smjestajnoj jedinici. Gosti mogu  uz najavu promjene agenciji posredniku  naci  odgovarajucu zamjensku osobu ili porodicu koja ce boraviti u ranije rezervisanom objektu  umjesto osobe ili porodice koja nije u mogucnosti da dodje.

 

Ukoliko gost ranije napusti hotel, kucu, apartman ili sobu, neće se vršiti refundacija za neiskorišteni dio zakupa  smjestajne jedinice . Za promjenu rezervacije  važe isti uslovi kao i za otkaz rezervacije.

U cijenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Agencija posrednik  savjetuje zaključenje osiguranja za otkaz putovanja, osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda sa odgovarajucim osiguranjem u maticnoj drzavi putnika.

 

Nedostatak snijega ili vremenske prilike ili neprilike (kako u ljetnim tako i u zimskim mejsecima) nisu opravdani razlog za otkazivanje rezervacije ili prijevremeni odlazak ili kasniji dolazak u objekat. 

 

Gost je sam duzan pobrinuti se i na vrijeme osigurati se kod nadleznih osiguravajucih kuca u slucaju otkazivanja putovanja uslijed bolesti ili drugih nepredvidjenih situacija. Zato se korisniku usluge proporucuje zakljucivanja osiguranja u maticnim zemljama koje snosi troskove u slucaju iznanadne bolesti putnika I slicnih nepredvidjenih situacija.

 

Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkaz ili odustajanje od rezervacije  gosta  slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraze, epidemije i druge bolesti, elementarne nepogode, klimatski uslovi i sl., za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa domicilne ili zemlje putovanja.


Provjeri dostupnost

Book by phone

+387 65 414 413

HRV: 098 938 45 64

GER: 0221 34 66 43 01

Pon - pet 9:00 - 17:30

Upit formular

      Captcha

       Dodatna usluga: uz smještaj direktno rezervišite i licenciranu VIP Jahorina - AUDI skolu skijanja

       Profi škola skijanja

       VIP Jahorina skola je AUDI brand partner

       skola skijanja AUDI partner Saznaj više o školi

       Rental opreme

       Ponuda rental opreme za sve nase goste.