Ukratko o smještaju

18 osoba max.

na stazi do staze

Wifi

Fam & Couples

Parking

Pregeld svih karakteristika

Osnovne karakteristike

WiFi internet
grijanje
posteljina
peškiri
fen za kosu

Kamin sala za veliko drustvo.

Spavanje & kupatila

br. spavacih soba: 7
br. mokrih cvorova: 3


Kuhinja & boravak

društvene igrice
TV sa satelitskim programom
kamin
mašina za sudje
mašina za kafu
mikrovalna
frizider
zamrzivac
toster
kuhalo
posudje
pecnica
aparat za toplu cokoladu

Skijalište & outdoor

 • Udaljenost od staze na stazi
 • Uz stazu
 • Na skijama do staze
 • Roštilj

Udaljenosti

 • Doktor: Jahorina/Pale/Sarajevo
 • Bankomat: 1km
 • Restoran: 50m
 • Kafebar: 50m
Sakrij

Opis objekta

Ova lijepo uredjena kuca smjestena je u vrlo atraktivnom dijelu Jahorine, na privilegirano dobroj lokaciji, jednom rijecju fantasticna. Zamislite se na vrhu planine, okruzeni prelijepom prirodom u zimskim danima, bijele pahulje padaju na dlan, prekrivaju zelene borove i skijaske staze kojim ste okruzeni. Bajka!!! Nevjerovatno, ali istinito!

Smjestena je na nadmorskoj visini od 1710m, na racvanju triju staza sa jedne strane staze "Praca" - olimpijski veleslalom, a sa druge strane stazama "Željo" i Olipmik - olimpijski slalom. Na skijama mozete i od kuce i do kuce. Prva trgovina je od objekta udaljena 390m, a prvi restoran je odmah uz vikendicu - koliba Mladost, dok su Rajska Vrata udaljena oko 120m.165

Procitaj kompletan opis smještaja

Parking je od kuce udaljen cca.10m, koji je ujedno ociscen i pripremljen za goste. U dnu objekta se nalazi kamin sala, uredjena u planinskom stilu: kamin, dvene klupe oblozene krznom, prostorom za kuhanje(velika kuhinja sa svim potrebstinama, frizider, pecnica, sudje), a da bi ambient bio potpun, u prostoriji se nalazi i šank izradjen u drvetu. Wireless Internet, kojeg ce gosti kuce moci besplatno koristiti je u pripremi.

Objekat raspolaže sa dva savremeno opremljena apartmana.

Apartman 8/1 za 8 osoba: 3 spavace sobe od kojih 2 dvokrevetne sobe sa francuskim krevetom i jedna sa krevetima na sprat, 2 osobe mogu spavati na secijama u dnevnom boravku, 2 kupatila.

Apartman 10/1 za 10 osoba: na dvije etaze, 4 spavace sobe od kojih su 2 sobe sa francuskim krevetima, 1 jednokrevetna tranzitna soba do trokrevetne sobe sa singl krevetima, dnevni boravak za dvije osobe na secijama, 2 kupatila. 


U objekat se primaju kucni ljubimci uz novcanu naknadu (5€). Svi apartmani su opremljeni sa: televizorima, satelitskim antenama (10 kanala), kupaonicama, te mini apart kuhinjama. U kuci je sistem centralnog grijanja na struju. U apartmanima je obezbjedjena posteljina.
Sakrij

Kreveti i prostorije

Pozicija

Pravila

Check-In

14:00 - 20:00h

Check-out

do 10:00h

Minimalni broj nocenja

7 nocenja u punoj sezoni, kraci boravak na upit

Kucni ljubimci

dozvoljen iskljucivo uz najavu (5€ po danu)

Boravisna taxa

1,50 € po osobi i nocenju

Zavrsno ciscenje

Zavrsno ciscenje je za sve boravke duze od 4 nocenja ukljuceno u cijenu. Za 3 nocenja i manje se naplacuje 30€.

Kaucija (Demage deposit)

100€ po apartmanu po dolasku u vikendicu

Uslovi i otkazi rezervacije

Rezervacija se smatra vazecom nakon sto od nas dobijete pisani dokument "Potvrda rezervacije" putem e-maila.
- Rezervacija se potvrdjuje iskljucivo uplatom akontacije navedene u Racunu koji dobivate na e-mail.
- Sve cijene su na upit.
- Sve cijene su izražene u Eurima.
- U sve cijene uključeni su svi porezi.
- Boravišna taxa se plaća posebno (1,50 euro/osobi/danu za osobe starije od 12 god. Djeca mlađa od 12 god. su
oslobođena plaćanja taxe).
- Interent (ukolio je navedeno da postoji): Molimo Vas za razumijevanje ukoliko provajder u
ekstremnim planinskim uslovima nije u mogućnosti obezbijedi pristup interentu.
- Nedostatak snijega nije razlog za otkazivanje rezervacije.
- Cijena parkinga nije uključena u cijenu smještaja. 
- Naplata parkinga: od 2019. godine se na Jahorini plaća parking na svim lokacijama po uredbama lokalnih
zajednica.
- Završno čišćenje, po cijeni kako je iznad navedeno vazece je pod uslovom da se objekat ostavi uredan prilikom odlaska. U protivnom se
naplaćuje (odbija od kaucije).


Opsti uslovi i pravilnik o otkazivanju rezervacije za zakup smjestajne jedinice u ponudi posrednicke agencije VIP Jahorina

 

Gost  ima pravo da odustane od zakupa smjestajne jedinice, o čemu je dužan pismeno (putem e-maila ili pisma) izvjestiti agenciju posrednika  koja informaciju proslijeđuje vlasniku objekta. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada  vlasniku objekta, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu najma smjestajnog objekta, i to:

 

o             - 20 % ako se putovanje otkaže do 60 dana prije početka putovanja

o             - 50% ako se putovanje otkaže od 59 do 30 dana prije početka,

o             - 100% ako se putovanje otkaže do 30 prije početka ili poslije početka putovanja.

 

Putnik je duzan u slucaju otkaza rezervacije, uz obaveze prema vlasniku objekta navedenih u tekstu iznad, agenciji posredniku  nadoknaditi učinjene troškove  obrade rezervacije  u iznosu od 50 EUR, te snositi troskove bankarske provizije.

 

Svaka promjena smjestaja, broja osoba ili pomjeranje datuma dolaska ili odlaska ili cjelupne rezervacije, ukoliko bude odobrena od Agencije I vlasnika objekta I nalazi se unutar ponude posrednicke agencije VIP Jahorina kao i promjena imena ili broja osoba je prvi put besplatna. Svaka slijedeca promjena se naplacuje pausalno 20€ za svaku uslugu pojedinacno.

 

Ukoliko u rezervisanoj smjestajnoj jedinici  veceg kapaciteta odustaje jedna osoba ili jedna porodica od putovanja to se ne smatra opravdanim razlogom za otkazivanje rezervacije za cijeli objekat koji je predvidjen  za smjestaj dvije, tri ili cetiri porodice. Ukoliko  je cijena u navedenom objektu formirana prema broju osoba , ista ce se umanjiti po cjenovniku za broj osoba koji ce boraviti u smjestajnoj jedinici. Gosti mogu  uz najavu promjene agenciji posredniku  naci  odgovarajucu zamjensku osobu ili porodicu koja ce boraviti u ranije rezervisanom objektu  umjesto osobe ili porodice koja nije u mogucnosti da dodje.

 

Ukoliko gost ranije napusti hotel, kucu, apartman ili sobu, neće se vršiti refundacija za neiskorišteni dio zakupa  smjestajne jedinice . Za promjenu rezervacije  važe isti uslovi kao i za otkaz rezervacije.

U cijenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Agencija posrednik  savjetuje zaključenje osiguranja za otkaz putovanja, osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda sa odgovarajucim osiguranjem u maticnoj drzavi putnika.

 

Nedostatak snijega ili vremenske prilike ili neprilike (kako u ljetnim tako i u zimskim mejsecima) nisu opravdani razlog za otkazivanje rezervacije ili prijevremeni odlazak ili kasniji dolazak u objekat. 

 

Gost je sam duzan pobrinuti se i na vrijeme osigurati se kod nadleznih osiguravajucih kuca u slucaju otkazivanja putovanja uslijed bolesti ili drugih nepredvidjenih situacija. Zato se korisniku usluge proporucuje zakljucivanja osiguranja u maticnim zemljama koje snosi troskove u slucaju iznanadne bolesti putnika I slicnih nepredvidjenih situacija.

 

Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkaz ili odustajanje od rezervacije  gosta  slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraze, epidemije i druge bolesti, elementarne nepogode, klimatski uslovi i sl., za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa domicilne ili zemlje putovanja.


Provjeri dostupnost

Book by phone

+387 65 414 413

HRV: 098 938 45 64

GER: 0221 34 66 43 01

Pon - pet 9:00 - 17:30

Upit formular

      Captcha

       Dodatna usluga: uz smještaj direktno rezervišite i licenciranu VIP Jahorina - AUDI skolu skijanja

       Profi škola skijanja

       VIP Jahorina skola je AUDI brand partner

       skola skijanja AUDI partner Saznaj više o školi

       Rental opreme

       Ponuda rental opreme za sve nase goste.