• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008. god. 2 dio

Started by sasav, 08 January, 2008, 13:05:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mrme

Da nas ne bi kritikovali,malo i o skijanju na ovom forumu,znaci nije bilo tako lose,ja mislio mozda doci za vikend,nije to tako ni lose kao sto nam izgleda na ovim web cam-ovima.Bar sam tako zakljucio iz komentara ovih sto su bili danas gore.

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

metrobg

mrme

Ne znam u ovih par poslednjih dana,al ja sam bio oko nove par dana i nije bilo lose.Verujem da je sad gore,posto je padala kisa par dana.

mrme

Mislio sam gore nego za novaka,al ne verujem da je gore nego prosle godine.

nenobl

eee drugari ajde sad lijepo bih zamolio neka neko pokusa da maaalo detaljnije opise stanje na stazama gore, posto dolazimo u subotu pa da bar od prilike znamo sta da ocekujemo!!! i bez preseravanja molim!! :) hvala!!

patak

Sto se niko nejavlja s planine ??? Mi trebamo da krenemo u subotu a danas smo skoro u kratkim rukavima sjedili u basti ??? kavo je stanje gore ???  :-\
Gola Voda :)

Onill

patak

Neki skije neki bordove :) u svakom slucaju mi smo u subotu gore :) pa se vidimo
Gola Voda :)

SILE

Sad sam se cuo sa prijateljem koji je gore vec par dana i skija svaki dan bez problema. Sto se tice staza sve je OK pa i ako negdje ima koji kamen moze se zaobici to mjesto. Sta ocekujete ljudi nema tri metra snjega? Vrijeme je idealno i moze se skijati a uvijek postoji opcija bar na Jahorini da izaberes stazu koja je uredu. Sve u svemu ljudi skijaju sta drugo reci.

borderka

DAKLE NIKO NISTA NE GOVORI... RAJA SVI NA SOSPSTVENI RIZIK, POTROSITE LOVU I EVENTUALNO PODERITE NOVE BORDOVE (SKIJE). DAJ RECITE KAKO JE GORE I DA LI SE ISPLATI ICI ZA VIK??? JA SAM BILA U SUB I ZAUSTAVILI POLJICE U 13H.

Onill

kako ti je bilo u subotu bas me interesuje? jer ti najbolje onda znas kakvo je stanje gore...

borderka

padala je kisa... hahahhah sad sam skontala ;)

vojvoda

Ljudi,imali sta gore od tog snijega???Daj nek mi neko rekne da li postoji mogucnost skijanja u narednih 10-ak dana??Ako mozete odgovorite.........!!!!?????!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D//