Panoramski paraglajding letovi na Jahorini

Upoznaj Jahorinu iz druge dimnzije

Paraglajding letovi u tandemu

+387 66 000-220

Dobrodošli!

Aj kolika je Jahorina Planina

Jedinstvena adrenalinska atrakcija na ovim prostorima. VIP Jahorina u saradnji sa jedinim letackim klubom u I. Sarajevu nudi paraglajding letove sa poletiütem na Jahorinkom Vrhu kod i slijetanjem u zavisnosti od vremenskih prilika, ili na istom mjestu ili u Prači.
Let se obavlja u tandemu sa iskusnim pilotom. Posebno predznanje nije potrebno. Kratke upute cete dobiti pred sami let. Pripremie kamere, telefone ovakve slike i selfije tesko je gdje drugo napraviti.
Probajte, adrenalin ce vas drzati danima :-)

Probajte naš

Tandem let

Iskusni pilot ce Te u potpunosti pripremiti i objsniti Ti osnove koje treba da znaš, prije svega kako se ponašati u zraku i prilikom slijetanja. Let traje oko 15 minuta a djeluje kao vječnost. Osječaj poslije slijetanja je neopisiv i dosta novopečenih letača jedva čeka slijedeči let... Adrenlinski izlijevi radosti - tako mi to nazivamo
Ne zaboravi kamere, selfi stapove i telefone. Provjeri baterije, mjesto na karticama i uzivaj u snimcima i slikama iz zraka. Svaku fotografiju koju nam posalješ cemo rado objaviti.

Letimo za prave!

Motorni paraglajder

Exklusivno u ponudi VIP Jahorine je motorni paraglajder s kojim je moguce letjeti, letjeti i letjeti ... Ovaj let obavljamo na letelištu Glasinac koji je skoro isto udaljen od Sarajeva kao i Jahorina. Ovo je jedinstveno na ovim prostorima. Kao i za sve ostale letove je potrbna je najava unaprijed, najbolje 2-3 dana pred poletanje.

Paragliding

Škola letenja

Partneri iz letackih klubova BiH, organizuju za sve one koji zele se malo ozbiljnije ili rekreativnije posvetiti ovom adrenalinskom sportu i razonodi. Obratite nam se, mi cemo vas uputiti na pravu adresu.

Rezervacije na
+387 66 000 220

Let u tandemu

Tandem let paraglajding
Tandem let sa iskusnim letačem
Prevoz do mjesta poletišta
Kratka obuka na licu mjesta pred let
Let traje oko 15 min
u zavisnosti u vrem. prilika, slijece se u Praču
Ponesi selfi stapove, napuni baterije...
cijena na upit

Sa motorom

Let motornim paraglajderom
Let na motornom paraglajderu
Letilište Glasinac
Jedinstvna ponuda u regionu
Leti se u tandemu sa iskusnim letačem
Ponesi selfi stapove, napuni baterije...
cijena na upit

Za druge zelje ili opcije nam se obratite putem telefona.

Br. mobitela /viber / 066 000 220

Nastavak avanture

Buggy's & Quad's

Idelano je u kombinaciji sa Paraglajdingom, ali moguce je i samostalno ih iznajmiti. Samim tim upoznajete Jahorina sa druge strane. Vožnja traje jedan ili dva sata. Naravno, uz naše profi vozače quadova i vodiće sa znanjem oko Jahorine. Polaris mašine sa od 500-1000m3

Quad & Buggy
Explore Jahorina

Šetnje i planinarenje

Savrseno se nadopunjava sa quadom ili poslije leta paraglajderom. Nudimo dvosatne ili višesatne šetnje od početničkih do zahtjevnih.

Planinarenje
Team Building Outdoor Jahorina

Svidja Vam se Jahorina?

Pratite nas na FB
Top