• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Dodik otvorio magistralni put Aerodrom - I. Sarajevo - Jahorina

Started by vip-jahorina, 28 September, 2010, 12:23:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahah pa nisi morao sve citirati :P zauzimas prostor  (:smijeh: (:smijeh: pa ja sam napravio za one koji ne vide :P zumirao sam koliko je bilo moguce  :P al oznacio sam mjesta gdje ak se slucajno izgubis mozes priupitati nekoga i lijepo ti obajsni :P

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

evo danas sam bio na novoj ruti sad ce ici par slika a kasnije i video :P sad ce bit uputstvo uz live slike i klipove tak da se moj dragi brera nece moci izgubiti  devil:(

¾

i dalje se radi:

dosta za ovaj put odmaram a poslije i video ako budem zavrsio do veceras  :bravo::(

DarkoN

svaka cast hare. ja sam zaboravio da napisem da je jedan drug isao i mjerio razdaljinu. 15 km (ili malo vise) je novog puta, do triange je oko 19km, a do pala 24 km, ovo su razdaljine iz lukavice.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

da ima od prvog spajanja na stari put(Trebevic) do trijangi jedno 3-4km----a do tog prvog ukljucenja od Lukavice do Jasika nekih 16km nisam klikao na onaj ciklo kompjuter ebga nisam se sjetio ali imam informaciju od jednog lokalca :D koji ce biti poznat putem naseg videa hehe (krisom je snimljen ;) ) namazan sam ja  devil:(

BOJAN-BG

Hari pa gde se ukljucuje ovaj novi put na onaj stari od pala do jahorine negde blize jahorini ili palama

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 02 October, 2010, 22:53:58
Hari pa gde se ukljucuje ovaj novi put na onaj stari od pala do jahorine negde blize jahorini ili palama
ta trianga je na otprrilike pola puta od pala do jahorine.

BOJAN-BG

jel to tamo gde je bila tabla lukavica levo kad se vracamo sa jahorine

DarkoN

da to je tu. pd te table do lukavice je oko 20 km, mozda malo manje

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sve ces dobiti video je u pripremi...vjerovatno ga veceras necu moci zavrsiti tek sam dosao do kruznog toka  :bravo::( ostatak puta cemo sutra nastaviti

BOJAN-BG

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: BOJAN-BG on 03 October, 2010, 00:10:41
hari neradis ti to zbog nas vec zbog tasta  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

hehehe to je 100% taèno da si ovako dobar na kaladontu bio bi bolji od mijata  devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)