• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Dodik otvorio magistralni put Aerodrom - I. Sarajevo - Jahorina

Started by vip-jahorina, 28 September, 2010, 12:23:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zum

kad nam naprave ne valja, kad ne naprave isto ne valja.
Ne kontam kako ti moze biti nesto sto je dodatno "lose i promasaj".

Ako zivis na Palama ili okolici, sjecas se da nam je put do Sarajeva par puta propao i da smo skoro bili odjeceni od svijeta! Isli preko Buloga ...
Ne kontam neke tipove

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

@Brera
Ma nije to, polagat cu ja u Sloveniji...jer taman kad upalim auto moram se okrenut i vozit ka nazad i tako da nije tesko polozit vozacki samo ides gore-dole-gore-dole, a polaganje za parkiranje tj, moram prvo traziti dozvolu iz Austrije da mogu uci jednim djelom auta na njihovu teritoriju...veliki su redovi za tu dozvoli tako da cu najvjerovatnije polagati u BiH $$$ cini cuda ovdje kod nas  :bravo::(

@
zum ova ti je dobra.....kome valja-valja a znam da valja testirao sam 100% i cistit ce se bolje nego onaj glavni put e sad ko ima novca, 2 manja kombija (2 vozaca) moze posao okrenuti da mu se mnoze novci sa x5, kome ne valja nek ide starim putem...brera bit ce oznaka ali ne vjerujem da ce biti direktni znakovi za Jahorinu mozda iz Lukavice bude koji znak to je to  ideea:(

Big_DANE

Hahahahahaha...bum bum tras tras... bice tebi Hareeeeeeeee!!!!!   police:(  3:( 3:(

Ne znam da li su mogli da jos malo skrate put ...ima ona krivina ....mozda su je mogli presec..al sad je gotovo!  ideea:(  :-\ 

Bitno da postoji sto vise puteva ka JA!!!!!  :bravo::( :bravo::(

DJOMLA

Slazem se ja da put treba, svaki put treba, ali ovaj u ovom trenutku nije opravdan, a sto se tice ciscenja jeste lakse cistiti nov put ali nije isto cistiti 10 l 50 cm snijega a novi put je na mnogo vecoj nadmorskoj visini.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DJOMLA on 09 October, 2010, 20:23:46
Slazem se ja da put treba, svaki put treba, ali ovaj u ovom trenutku nije opravdan, a sto se tice ciscenja jeste lakse cistiti nov put ali nije isto cistiti 10 l 50 cm snijega a novi put je na mnogo vecoj nadmorskoj visini.

taman nek ima snijega da me brera moze vuci dok budem na snowboardu

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

hare idi gore vidi jel se radi sta.... bice kamenjar dobar gore...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

Prosto je imas fil sto je hare napravio, bitno ti je da se isklucis na stupskoj petlji i ides pored aerodroma pogledaj i ostalo ce ti biti jasno!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...