• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

TROPSKI BAR

Started by skiDeki, 12 July, 2010, 19:23:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mijat

skiDeki

Dobro jutro, pa tropikana zna se....
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo i mene. dajte nesto da dodjem sebi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Moze soda- bikarbona? devil:( devil:(

Big_DANE

skiDeki

evo Dane je upravo predstavio novi koktel tropikus- filandedrus (:smijeh:

DarkoN

Quote from: skiDeki on 18 July, 2010, 15:02:17
evo Dane je upravo predstavio novi koktel tropikus- filandedrus (:smijeh:
dane kao i obicno, nadje neki koktel. deki svaka cast na imenu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

jao ljudi vidite ko nam je stigao

Korisnika online       18 gostiju, 4 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
DarkoN, bojan_ski_ns, harison, skiDeki

skiDeki

LJudi vratio se Hare i donio plodove mora!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Alo mafijo :P  :o :o :o :o VELIKIIII POZDRAVVVVVVVVV

Evo da se i ja javim procitao sam sve i svasta ala dobro pisete.....pogotovo ovo oko SP tu sam najsporije citao jer mi nesto tesko ova kuglica na misu isla a slike povelike  (:smijeh: (:smijeh:
Vidim uzivali ste i vi...VIP je razradio ovo ljeto uzduz i poprijeko svaka cast ;)
Ali niko nije uzivao kao tast i zet bilo nam je zakon, ne isplati se puno pisati ali rijec FENOMENALNO nije dosta puno toga bi pisao ali slike ce reci svoje malo strpljenja dok slike budu filtrirane pa cemo se malo okitit slikama. Danas nam dolazi tast u koliko sati ne znam, valjda ce nam se javim do veceras.

Vrijeme za rucak pa se cujemo, imam posla oko ove igrice moram malo uredit i preuredit...

MOZE JEDNO PIVO UNION al sam se navukao na union

DarkoN

drago nam je da vam je bilo super. ovo izgleda vodi samo jednome ...  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

ahahaha mozemo li i mi dobiti po jedan union? devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Mora se malo jos zaliti grlo kak bi se mogla ova noc predeverati...moze jos jedan UNION zmajcek da uhladi ovu ludu glavu :D i ove rane od dlakave puske zacjele  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

vidim ja da si ti dobro sredio tasta cim si se toliko zadrzo gore  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

tast i zet u tandemu opet nerazdvojni

15 gostiju, 3 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
BOJAN-BG, harison, brera