• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 izmedju dvije sezone

Started by vip-jahorina, 27 April, 2010, 23:54:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

loop

allways stand sideways!

Laus

nemaaa, sila je to!!!
otvaraju, pa to ti je :)

Big_DANE

ja mislim da je izasao ratrak! mozda su tabali gornji deo jahe!!!

DarkoN

izgleda da ce je oni otvoriti pa ko hoce nek skija po kamenju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

zidoo

Na jah je kamenolom sve ispod 1m snjega :P

vip-jahorina

nekad zna i ispod 2 metra biti kamenolom  :o

makisha

cim sezona pocne  anan ja  na jahorinu ovako dalje nemoze,a cini mi se da ce ova sezona bar sto se ovih prognoza tice biti dobra jer kako gledam na netu bice snjega e sad samo magle da ne bude i super bi moglo da bude,meni najdraza sezona je bila 2004-e nista magla samo sunce i snjeg skijao dok nisam sa nogu spao

minjon81

Ajme, joooo, idite svi koji ste blizu a mi cemo da vas gledamo na kamerama i da vas mrzimo!

DarkoN

meni je ovo apsurdno. ne mogu da vjerujem da ce to da urade. pa ko je budala da dere skije na 20 cm snijega? ovo je stvarno jedna od najvecih gluposti koja je dosla od oc-a i koromana na njenom celu. izgleda da je jednia poenta da oni kao naprave taj besplatni dan a to sto nema dovoljno snijega to nije bitno. mogli su ga napraviti i u septemru. fuuuuuj.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

DarkoN

Quote from: minjon81 on 26 November, 2010, 14:25:48
Pa iznajmi skije Darko! Neke bzvz!
ma nije stvar u tome. imam stare skije na kojima mogu da skijam bez problema. ali su me stvarno poceli nervirati ovi iz oc-a. ako je problem taj besplatan prvi dan skijanja, onda nek ga lijepo naplacuju, ali nek pocne sezona onda kada ima snijega a ne onda kada oni hoce.

Laus

uf breee, pa ti se bas ne razumes u politikuuuu!!!
ima da bude kad trebaju poJeni, pa makar se ljudi spustali na kliskuuuu  3:(

DarkoN

Quote from: Laus on 26 November, 2010, 14:33:32
uf breee, pa ti se bas ne razumes u politikuuuu!!!
ima da bude kad trebaju poJeni, pa makar se ljudi spustali na kliskuuuu  3:(
:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
e to su upravu. meni samo nije jasno zasto je mene ovo tako iznenadilo? mi smo poznati po tome da je kod nas sve moguce.

zidoo

zeljo i olimpih ... pih ... da bar oce pustiti ogorijelicu 2