• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

01xxx01

evo da se ja malo vratim na temu - bila u lisabonu prosle sedmice! diiiiiiiiiiiiiiiiiivan je! OBAVEZNO otici ko nije bio!
hug:(

lola

minjon81

U Lisabonu... AAAA, nemas pojma koliko zelim da vidim taj grad...  :-*
:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

Lepo lepo...al kad nabavim devojku onda cu da idem! :P

minjon81

Ih Dane, pa ja onda ne bih mrdala nigde!!!  :-X

DarkoN

sanja, sad si me stvarno iznenadila. nema ni jedne pozerske slike :o  sad moram dva  puta da ti cestitam.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

i jos par slicica, da ne bude da sam slagala ili ukrala  >:D
(minjon, by the way, neka arheologija se desavala svuda po gradu - eno ima na FB slika arheoloskog muzeja - divan je skroz ali nisam imala kad da udjem)

minjon81

Evo upravo gledam! Predivno!  :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Pa mogla si i da me vodis  ludzatobom:((

DarkoN

i ja sam se prijavo da me povede, ali nije. ja sam fino rekao da me ponese u koferu.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

minjon81

ja sam mogla da joj budem minjon za put, npr! hihihihihi

makisha

aahahahahahahahahhahahahhahhahahhahahahhahahhahahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahh svaka vam cast sad ste me nasmijali do suza  ;D ma ja nemam mira nemogu u jednom mjestu nikako,cim vreme dozvoli bezim sad zavisi koje godisnje doba ljeto,tad zagreb beograd brac a zimi jahorina i nakon 3 sedmice back to bl svojim zenama  austin:( misle cure da sam mladajni momak a ja sam samo nizak rastom  :P

brera

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 24 November, 2010, 14:30:59
Lepo lepo...al kad nabavim devojku onda cu da idem! :P
Dane naði takvu da ona tebe odvede i "servisira". hug:( I ovaj put bez blata.

01xxx01

majo i darko - vodim vas a i vi mene next time kad budemo isli!  >:D