• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: bojan_ski_ns on 24 September, 2010, 11:45:06
©to nisi na rafting svratio, vidim na onoj prvoj slici da si prolazio pored kampa
to je bilo rano jutro kada sam naisao pored kampa, bio sam vec jednom na raftingu tako da sam ovaj put samo prosao.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

EVO LJUDI RAZBACILI FUDBAL NA POLJICAMA!!! :)

01xxx01

Quote from: DarkoN on 24 September, 2010, 13:58:52
od 10.08 do 14.08 sam bio u budvi onda ide redom kako sam postavljao slike. bio sam lijen da smanjim slike i da ih postavim, ali sad sam morao jer su me sanja,hare i vip kritikovali.

pa kad si neozbiljan  devil:(

jesi sve obisao jbt, gori si od mene. moram da te nadmasim sljedece godine!  ;D

HeAd

umjesto da uzmu po grablje i grabljaju kamen i siju travu :)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Bojan NS

vip-jahorina

buraz, kad se vratis u ovu europe, pricat ces s nama na arapskom  (:smijeh:

snjezana

Pa zato je on na forumu, da ostane u toku...   ;D

Bojan NS

vip-jahorina

meni je tata radio po iraku i kuvajtu dosta dugo u 80tim sa union- i energoinvestom i svasta su tamo izgradili. ja se sjecam cudnih stvari koje nam je donosio. jos uvijek imamo nesto. npr. one njihove bijele "muske haljine" koje ocigledno imaju dobar ucinak na tim suludim temperaturama.

snjezana

Bojan NS

vip-jahorina

imamo nekih super figura sa likovima arapa kako rade (vjerovatno imaju takve stvari samo na figurama  (:smijeh:
pa onda nekavih cudnih zidnih slika, da ti ne govorim o igrackama koje su tada bile suficit na YU trzistu.
tada je bilo dosta prave svile koja je ovdje extr. skupa a tamo jeftina, bar nekad bila....

raca

Drze do tradicije, i nose ih prilicno cesto. U svecanim prilikama i na poslovnim sastancima skoro da im je obavezno nositi tu odjecu. U nekim od tih Arapskih zemalja je zabranjeno strancima, tj. nearapima da javno nose tu njihovu odjecu. Zakoni su im strogi, cak i ti besmisleni i nemaju bas puno pravnih dilema i dugih sudskih procesa... tako da uvijek neko skrene paznju sta se smije a sta ne smije.

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

skiDeki

Quote from: DarkoN on 24 September, 2010, 13:58:52
Quote from: skiDeki on 24 September, 2010, 07:10:05
Darko fina ruta, samo ne znam sta si cekao do sad!

U kom si periodu bio u budvi, mozda si bio kad i ja?
od 10.08 do 14.08 sam bio u budvi onda ide redom kako sam postavljao slike. bio sam lijen da smanjim slike i da ih postavim, ali sad sam morao jer su me sanja,hare i vip kritikovali.
Ne mogu verovati, ja sam bio 10-17. 08. u budvi mogli smo se sresti jbt, svako vece sam bio u "maltezu" ....
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...