• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ja sam ove godine bio u budvi, pa u tucepima i splitu. bilo mi je fantasticno, obecao sam postaviti slike ali sam slagao. mrsko mi i nikako da odvojim vrijeme za to.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 21 September, 2010, 23:00:42
ja sam ove godine bio u budvi, pa u tucepima i splitu. bilo mi je fantasticno, obecao sam postaviti slike ali sam slagao. mrsko mi i nikako da odvojim vrijeme za to.

za to!!! idi u kafanu i casti nas picem  3:( ali posto si student oprosteno ti je ;)  (:smijeh: (:smijeh:

vip-jahorina

e bas ti nije fazon dare  3:(
daj koju da vidimo, nisam ni ja imao vremena pa odvojih pet minuta da okacim koju sliku.

Big_DANE

Quote from: vip-jahorina on 21 September, 2010, 23:32:19
daj koju da vidimo, nisam ni ja imao vremena pa odvojih pet minuta da okacim koju sliku.

BAS TAKO!!!! KAÈIIIIIIIIIIIIII!!!! NEMOJ DA SI LJENCUGA  :P

DarkoN

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 21 September, 2010, 23:41:45

obecavam da cu se potruditi da okacim koju sliku.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 22 September, 2010, 08:28:39
Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 21 September, 2010, 23:41:45
obecavam da cu se potruditi da okacim koju sliku.

cek da probam ja na finjaka - Darko, pa stavi bolan i ti koju sliku!  hug:( hug:( hug:(

devil:(

HeAd

ovo je dobar smjestaj do plaze ti treba dva sata  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

evo da ne bude da sam slagao idu slike, prvo put do budve i budva

DarkoN

DarkoN

DarkoN

skiDeki

Darko fina ruta, samo ne znam sta si cekao do sad!

U kom si periodu bio u budvi, mozda si bio kad i ja?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Bojan NS

©to nisi na rafting svratio, vidim na onoj prvoj slici da si prolazio pored kampa

DarkoN

Quote from: skiDeki on 24 September, 2010, 07:10:05
Darko fina ruta, samo ne znam sta si cekao do sad!

U kom si periodu bio u budvi, mozda si bio kad i ja?
od 10.08 do 14.08 sam bio u budvi onda ide redom kako sam postavljao slike. bio sam lijen da smanjim slike i da ih postavim, ali sad sam morao jer su me sanja,hare i vip kritikovali.