• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

01xxx01

01xxx01

01xxx01

01xxx01

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a finoooooo snjezo..a one private neces postavljat OK  sleep:(  hmmmm moram s tobom skijatiiiii ove sezone bar jednu zicuuuuuuuu  hug:( a kao druguuuuuu s foruma moze dvijeeeee  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Bojan NS

DarkoN

fino si se ti nahodala ove ljetne sezone. svaka cast, i ja bih opet malo na turneju. :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Quote from: harison on 21 September, 2010, 01:03:12
a finoooooo snjezo..a one private neces postavljat OK  sleep:(  hmmmm moram s tobom skijatiiiii ove sezone bar jednu zicuuuuuuuu  hug:( a kao druguuuuuu s foruma moze dvijeeeee  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

hare opet si se sinoc uradio sanja-snjeza sve je to slicno   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: BOJAN-BG on 21 September, 2010, 08:31:10
Quote from: harison on 21 September, 2010, 01:03:12

hare opet si se sinoc uradio sanja-snjeza sve je to slicno   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: mora da je opet bila neka promocija
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uh moja greska... ispravljeno sorry :-\ bog zna na sta sam ja mislio dok sam pisao  :bravo::(

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

marina

Mi smo u aprilu ove godine ponovo  pravili turneju na slicnim lokacijama: Kvarner, Istra, Krk!
Uvijek smo smjesteni u vilama u Vinodolskoj dolini, bude nam  savrseno. Super izbor odmora  za one koji nisu bili!
VIP Jahorina Woman Team

01xxx01

Harise, stvarno ba vise!  (:smijeh: Prozva me na FB ni krivu ni duznu neki dan - sad da ga otracam - kaze, Snjezo, otkud ti u Sarajevu?! Koliko ostajes? Ja kontam - sta sad da kazem, pa ja ZIVIM u Sarajevu, he he he! Aaaaaaa!
hug:(

Ma super je tura, i ja preporucujem! Mi bili kod rodbine od drugarice u CRI ali su u Vinodolskom super plaze one male zastekane okolo pa smo tamo isli!

I ja bih josssssssss  :'(

snjezana

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)