• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: mijat on 07 September, 2010, 17:17:14
malo smo pecali preko vikenda  ;D

ma pusti ti to sto se pecalo.... nego jel se sta i pojelo   ludzatobom:((

skiDeki

Hare vidi se da nemas pojma o pecanju, pa na pecanje se ide da bi se pojelo i popilo (:smijeh:
Mijate drago mi je da ste uzivali , fin sarancic!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

idem i ja na pecanje redovno, samo su ribe malo drugacije  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Okako je Mijat postavio ribicu svi se preselili u ovu temu (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

pa curi nam voda iz usta  ludzatobom:(( to je ipak ©aran

skiDeki

A da znas kakav je u corbi kad ga skrckam mmmm, mislim da je i Mijat majstor za corbu!

brera

Quote from: skiDeki on 07 September, 2010, 19:48:18
A da znas kakav je u corbi kad ga skrckam mmmm, mislim da je i Mijat majstor za corbu!
Ne vjerujem, ne vjerujem.  ideea:( Dok ne probam.  :bravo::( :bravo::(

skiDeki

Nemoj me terati da nosim sarana na Jahorinu, mislim da je bolje da probas ovde kod mene na obali dunava, bolje se uklapa ambijent

brera

Quote from: skiDeki on 07 September, 2010, 20:33:40
Nemoj me terati da nosim sarana na Jahorinu, mislim da je bolje da probas ovde kod mene na obali dunava, bolje se uklapa ambijent
:bravo::( :bravo::( ©to si rekao rekao si. :bravo::( :bravo::(

DarkoN

za corbu nisam siguran jer nisam probao, ali zato dimljeni saran je predobar.

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 07 September, 2010, 22:07:17
za corbu nisam siguran jer nisam probao, ali zato dimljeni saran je predobar.

DIMLJENI SARAN JE NAJNAJNAJJACA STVAR NA OVOM SVETU OKRUGLOM!!!!  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(