• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

ludilo ljudi, stavrno izgleda nestvarno
negdje sam procitao da su im i neki djelovi ulica pod klimom....

raca

Za Dubaji ne znam, nisam bio. Za Dohu mogu da potvrdim, centar grada je jos uvijek odgromno gradiliste ali dovijaju se na razne nacine kako da snize temperaturu ulica, jer u ljetnjem periodu temperature idu i do 50 stepeni. Trzni centri, hoteli i ostale javne zgrade... se hlade i pretjerano, tako da kad dodjes sa plus 40, opali te klimatizacija bas zesce. Na Jahorini se nisam prehladio na onim minusima, a ovamo sam non stop slinio...  >:(

Edit:...
Kad je vec tema kuda hodaju forumasi van ski sezone ;)
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Bojan NS

vip-jahorina

i ne skontah za ovo "radi i odmara"
ja se nisam jos odmorio ovog ljeta, a tek dolazi zima  cr:)

raca

Ok, ljudi, salio sam se za rad  puf:)

Ja stizem i da se umorim i da se odmorim :)

skiDeki

Vi bar poslom putujete, dok sam ja fiksiran :'(  jedino ako uhvatim malo vremena za odmor, a i tad budu blize destinacije zbog nedostatka vremena puf:)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Quote from: vip-jahorina on 01 September, 2010, 14:45:12
i ne skontah za ovo "radi i odmara"
ja se nisam jos odmorio ovog ljeta, a tek dolazi zima  cr:)

KO RADI NEBOJI SE GLADI  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

KO RADI NEBOJI SE GLADI  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

SLAZEM SE 10000% hahahaha

minjon81

Moram da primetim da je TJENTISTE najposeceniji lokalitet u BiH!
Ali svi imamo sliku odande...  :bravo::(
Kako to ljudi ne znaju da iskoriste... ideea:(

Big_DANE

Eeeee kako ne znaju! pa minjon bro imaju ovu nesretnu Jahorinu puca od para ...al malo ko zeli da to iskoristi! :S

raca

Quote from: minjon81 on 02 September, 2010, 13:51:10
Moram da primetim da je TJENTISTE najposeceniji lokalitet u BiH!

Imaju svi sa spomenika, zato sto je pored puta BG - Herceg Novi, simbolican broj zaista vidi pravu ljepotu tog nacionalnog parka, ona koja se ne vidi s puta. Ja sam ovog puta bio krenuo na Maglic, ali je lose vrijeme bilo, kisa i magla, pa smo ostali na Tjentistu da malo odmaramo i nadisemo se cistog vazduha. Imaju predivne planine, Maglic, Zelengora, Ozren, Vucevo, Volujak..., svi preko 2k metara, koje se inace vide s vrha Jahorine i dosta jezera u okolini, koja su bukvalno netaknuta priroda, zato sto na tom podruciju skoro da nema ljudi. Onda obilje planinaskih rijeka sa cistom pitkom vodom, Piva, Tara, Sutjeska i gomile manjih rijeka i potoka. Meni je dovoljno da tamo odem i napunim se neke energije, cudan i neki lijep osjecaj.

Mali offtopic: 60ih godina kada je planirana gradnja sportsko-memorijalnog centra, planirano je da bude ski centar i to po planovima bio bi jedan od najvecih u bivsoj drzavi. Na kraju je stopirano jer su se pobunili tada najuticajni funkcioneri u drzavi koji su bili iz jedne republike koja je imala vec uveliko razvijene ski centre. Mozda je i bolje tako, jer se bar ocuvala predivna priroda, nemamo mi tu kulturu da napravimo sportski centar a da ne useremo i zagadimo prirodu, kao na Kopaoniku sto su vode zagadjene i nisu vise za pice a o ruznoj, divljom i neplanskoj gradnji da i ne pricam.

Bojan NS

Evo jos malo slika iz Kuvajta

[prilog je obrisao administrator]

Bojan NS

Bojan NS