• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Mnogo dobre fotke! :) :) Ove devojke su mnogo fineeeeeee! :)

EVO I RAZANJ KAO STO SAM OBECAO :)

01xxx01

eeeeeeeee, super ste momci - odlicne slike! bojane, sta's ti u kuvajtu? priznaj sve ODMAH!  ;)

ja dosla sinoc kuci, evo me k'o mexikanka, he he he, da ne kazem sta drugo  :-X

bila u crikvenici, novom vinodolskom (gledali stefanovskog u maltene privatnoj varijanti, ahhhhhhhhhh), opatiji, malom losinju, valunu (diivno malo mjesto na cresu, preporucujem), belom (rezervat u kojem se brinu volonteri za orlove tj vultures sto popadaju u more - super mali stari gradic na vrh brda na kraju ostrva, super inicijativa, diiiiiiivne zivotinjke od 3 metra), cresu na cresu (nisam nikad ranije bila, ali mi je u rangu recimo hvara i korcule - prelijep gradic, ali ne ici bez rezervacije ni u ludilu), te krku na krku!

stavim slika kad dodjem malo sebi!  police:(

Bojan NS

Vidim da si ti lutala vise nego svi mi zajedno!

Ja u Kuwajtu busim naftu :) Salim se, mada nije mnogo daleko od istine, radicu ovde 2 meseca za neku naftnu kompaniju (a za koga drugog). Stigao sam pre nekih 10 dana, zasad nema puno utisaka, javljam kad malo vise vidim.

Poz!

Quote from: 01xxx01 on 16 August, 2010, 13:10:16
eeeeeeeee, super ste momci - odlicne slike! bojane, sta's ti u kuvajtu? priznaj sve ODMAH!  ;)

ja dosla sinoc kuci, evo me k'o mexikanka, he he he, da ne kazem sta drugo  :-X

bila u crikvenici, novom vinodolskom (gledali stefanovskog u maltene privatnoj varijanti, ahhhhhhhhhh), opatiji, malom losinju, valunu (diivno malo mjesto na cresu, preporucujem), belom (rezervat u kojem se brinu volonteri za orlove tj vultures sto popadaju u more - super mali stari gradic na vrh brda na kraju ostrva, super inicijativa, diiiiiiivne zivotinjke od 3 metra), cresu na cresu (nisam nikad ranije bila, ali mi je u rangu recimo hvara i korcule - prelijep gradic, ali ne ici bez rezervacije ni u ludilu), te krku na krku!

stavim slika kad dodjem malo sebi!  police:(

mijat

bio i ja malo na more pa je red da okaèim koju sliku  ;D

zlatibor

manastir moraèa

sutomore, pla¾a mali maljevik

sveti stefan, bokokotorski zaliv

pored skijanja deca obo¾avaju i sladoled  ;D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

aaa ko nam se javio :D odlicno mijate ma CG grmi :D

minjon81

minjon81

Posto sam ljubomorna na sve vas sa egzoticnim fotkama, evo da i ja okacim da vidite kako se uziva celog leta na poslu...
I garantujem da sam jedina sa zimskom kapom u avgustu... ha!
Lokalitet koji istrazujem... Malo pripremni radovi za ski sezonu... Niva safari po Kopaoniku... I standardno pecanje na Ibru...

[prilog je obrisao administrator]

zburkos

E Minjon ovo sto istrazujete uhvatio sma na sekundu na tv-u, o cemu je rjec neka crkva iz bas dalekog vjeka i molim te malo mi reci sta je interesuje me????

brera

brera

Minjon i tvoje su slike OK. Slika br.3, da je tu Hare, on bi imao sa sobom board, pa bi stajao na boardu na krovu, a vozaè bi morao juriti najmanje 100 na sat. I tako bi trenirao za zimu, jer su ga istjerali iz Mercatora. Niko se nije mogao voziti pokretnim stepenicama jer je bio Hare tu NON - STOP.

minjon81

Quote from: zburkos on 17 August, 2010, 00:15:03
E Minjon ovo sto istrazujete uhvatio sma na sekundu na tv-u, o cemu je rjec neka crkva iz bas dalekog vjeka i molim te malo mi reci sta je interesuje me????

U pitanju je arheoloski lokalitet Nebeske Stolice koji se nalazi ispod Pancicevog vrha na oko 1700 metara nadmorske visine. Dosadasnjim istrazivanjima pronadjena je ranohriscanska bazilika (crkva) iz perioda V-VI veka nase ere. Crkva je datovana na osnovu ostataka mozaickog poda u crkvi na kome su prikazani motivi pauna, kantarosa i dr. sto se vezeuje za period sirenja hriscanstva nakon Milanskog edikta 313. god. Inace, citav kompleks je povezan sa rudarenjem, u periodu antike ovo je bio Ibarski rudnicki region sa centrom u Municipiumu S sto je danas Socanica na Kosovu. Pored crkve, juzno pronadjeni su objekti koji se na osnovu nalaza vezuju za rimsku vojnu posadu iz perioda IV-V veka... Mesto se zove Crkvina i danas se narod skuplja na Sv Prokopija koji je inace i zastitnik rudara a Nebeske stolice naziv se odnosi na stene iznad lokaliteta kojima je ime dao vojvoda Misic kada je ovuda prolazio!!!

Eto, ako imas neko konkretno pitanje izvoli!

minjon81

Quote from: brera on 17 August, 2010, 06:56:32
Minjon i tvoje su slike OK. Slika br.3, da je tu Hare, on bi imao sa sobom board, pa bi stajao na boardu na krovu, a vozaè bi morao juriti najmanje 100 na sat. I tako bi trenirao za zimu, jer su ga istjerali iz Mercatora. Niko se nije mogao voziti pokretnim stepenicama jer je bio Hare tu NON - STOP.

Brera, na Kopu se planira postavljanje vestacke podloge za letnje skijanje na Malom jezeru, mozda bi mu tu bolje prijalo?  :bravo::( :bravo::(

brera

Quote from: minjon81 on 17 August, 2010, 12:33:19
Quote from: brera on 17 August, 2010, 06:56:32

Brera, na Kopu se planira postavljanje vestacke podloge za letnje skijanje na Malom jezeru, mozda bi mu tu bolje prijalo?  :bravo::( :bravo::(

Ali da ga vidim u "komunalnom kompletu", sa kacigom, kornjaèa, rukavice, brile......... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: