• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

01xxx01

a evo malo i gdje sam hodala neki dan, lokalno!

brera

brera

Lijepa pokrajina, pogotovo na èetvrtoj fotki. :bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Bojan NS

minjon81

Bravo, bravo!!!
Odlicne fotke!
Ali odlicne!
:bravo::( :bravo::( :bravo::(

brera

Quote from: minjon81 on 27 May, 2010, 20:01:17
Bravo, bravo!!!
Odlicne fotke!
Ali odlicne!
:bravo::( :bravo::( :bravo::(
To sam i ja rekao, pogotovo br.4. :bravo::( ;) (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovo je Bjelasnica, Preko sela ©abici do sela ne znam kak se zove ali se bajk tura vozi tu nije lose ;)

pa dodje se do pokraine starih slovenaca  :P odma se vidi MB cim dodjes na vrh... a malu kad se bolje zagledas vidis nesto blica e to je TASTOV kazan za rakiju  ideea:(

BOJAN-BG

Quote from: harison on 28 May, 2010, 00:00:50
ovo je Bjelasnica, Preko sela ©abici do sela ne znam kak se zove ali se bajk tura vozi tu nije lose ;)

pa dodje se do pokraine starih slovenaca  :P odma se vidi MB cim dodjes na vrh... a malu kad se bolje zagledas vidis nesto blica e to je TASTOV kazan za rakiju  ideea:(

hari ima da visis za primer kad te brera dovati

Big_DANE

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jaooo, kakvi kreteni.....Bas sam se nadao da ima ovako nesto kao sto je ovo odlicno je mjesto za kampovanje i uzivanje s jako puno zajebancije...vec se zamislio kak skacem s ove lijeve litice al kad pogleda ostale slike vidjeh sta bi me docekalo fak  :'( :P  nagutao bi se kamenja i to ovog skupog :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Da znam, sigurno bi kuvao rakiju, imam materijala, rakija od figa(smokvi). A specialitet, sa puno promila alkoloha bi imao, kad bi u kazan barem zagnjurio Harisa. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 28 May, 2010, 13:48:30

Da znam, sigurno bi kuvao rakiju, imam materijala, rakija od figa(smokvi). A specialitet, sa puno promila alkoloha bi imao, kad bi u kazan barem zagnjurio Harisa. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 

HAHAHAHAHAAHA
ma nebi valjda ZETA tamo gdje je vruce :P.....vise bi volio tamo gdje hladna voda znas mene zimski sam covjek to sam pokazao u aprilu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:..napravit cemo mi nasu rakiju TASTE imam ja kazan i materijal samo nemam TASTA tu pa da zajedno okrecemo turu ak krenes peci nema stajanja pa da radimo u smjenama  ideea:( kad budes ZA samo se javi

P.S.
Otovrit cemo na Jahorini nasu trafiku gdje cete moci kupit rakiju od svega i svacega....al domaca ce bit OBECAVAMO necemo kerozin prodavati kao oni pored zice

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...