• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Jancek on 09 March, 2011, 20:13:57
Kad se zavrsi sezona .. forumasi dodjejo u Slovenijo ;D

dodjejo mi iste sekunde samo kad bi se moglo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: pogotovo kod mog brere hahahah ides li kod njega u cafe na piæe....lokacija- Tepanje, cafe Bon-Ami moras otici i pozdravit mi gazdaricu to ti je duznost kad odes moram imati i slikicu kao dokaz  hug:( valjda ces jednom prosetati do Tepanja pa da me obradujes hehehe

Jancek

Quote from: harison on 09 March, 2011, 20:19:14
Quote from: Jancek on 09 March, 2011, 20:13:57
Kad se zavrsi sezona .. forumasi dodjejo u Slovenijo ;D

dodjejo mi iste sekunde samo kad bi se moglo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: pogotovo kod mog brere hahahah ides li kod njega u cafe na piæe....lokacija- Tepanje, cafe Bon-Ami moras otici i pozdravit mi gazdaricu to ti je duznost kad odes moram imati i slikicu kao dokaz  hug:( valjda ces jednom prosetati do Tepanja pa da me obradujes hehehe

Eheheh .. ovo ti je u Mariboru .. kad idem u kino .. oglasit se cu tam .. i slikao ti bom gazdaricu .. da bos imao dokaz :P ali moram da najdem ovaj kafic :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

minjon81

brera

Jancek

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

e sto mu to rece brera...mogao sam ga nagovoriti da dodje u Tepanje preko Sarajeva pa me usput i pokupi da zajedno odemo na pice kod gazdarice  :bravo::( a kod gazde na shishu vjerujem da jancek to nije probao  :bravo::( nego brera usput da te pitam imas li jos arome  regge javi mi kad nestane  hug:(

otrov

share it with friend or two

otrov

otrov

brera

Æao stari. Koji mogu uzet? Lijevi ili desni? ???  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

otrov

ti uzmi srednji .. lijeve i desni su za sanju :)

brera

Ok ;) ©ta ima? Nisi se javljao neko vrijeme, kako si, ide?

otrov

ide ide pa stane :) dobro sam hvala .. kako si ti ? cujemo se kasnije .. pozzz