• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

BOJAN-BG

Quote from: HeAd on 23 August, 2010, 18:45:46
ljudi ja ne smijem ni kaciti gdje sam sve bio...mogla bi me ganjati poreska  (:smijeh:

OVA TI JE NA MESTU 100 POSTO

BOJAN-BG

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ooo DEKI crni DEKI kako da aparat izgubis... sta cemo sad za Jahorinu hocel opet moj slani Sony Ericsson da blica :D bio je u moru gore kod tasta mal se brcnuo ali opet radi sta ti je masina  :bravo::( i tast se cudio  :P

al sve u svemu ko sisa aparat nek si se ti ludo i nezaboravno proveo...slike su odlicne sad samo cekamo snijeg i to IN to  :bravo::(

skiDeki

Quote from: harison on 24 August, 2010, 00:52:40
ooo DEKI crni DEKI kako da aparat izgubis... sta cemo sad za Jahorinu hocel opet moj slani Sony Ericsson da blica :D bio je u moru gore kod tasta mal se brcnuo ali opet radi sta ti je masina  :bravo::( i tast se cudio  :P

al sve u svemu ko sisa aparat nek si se ti ludo i nezaboravno proveo...slike su odlicne sad samo cekamo snijeg i to IN to  :bravo::(
Ne boj se Hare moj nista, ne zalim ni sekunde za aparatom (samo malo za slikama), stigao je vec novi fotos sa visokom rezolucijom, jos vodootportan, tako da se mozes valjati po snegu i slikati (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auu ako je tako onda moramo zvati TASTA da testiramo to hahaha TASTE ajde na koju MSD iz ROYALA pa da usput i testiramo dekijev digitalac kaze da je vodo otporan  :bravo::( :bravo::(

Bojan NS

BOJAN-BG

e svaka ti cast imenjace preno si nam utiske u potpunosti,posle ove tvoje price svi ovi iz azije koji imaju malo vise para zive slicno ista je situacija i u dubaiu kad sam bio tamo

Bojan NS

Big_DANE

Kad smo vec kod Dubaia....da metnem koju od prosle godine :P

Ovo su neki planinski masivi kad sam se vracao!?  Nisam ustanovio tacno sta je!?

Bojan NS

Extra ti je Dubai! Ipak je sve tamo podredjeno gostima i njihovom uzivanju! Kod mene je sve podredjeno ne znam ni ja kome, valjda seiku. A ovi planinski Masivi moguce su iznad Libana, znam da oni imaju neke planine. Mozda cak i Iran....

raca

Kad smo vec kod Arapa, ja sam bio u komsiluku ove godine...  u Kataru... ali izgleda jedini koji mora da radi na ovom forumu :(, tako da nisam ima puno vremena za slikanje, zapravo skoro da sam bio zaboravio za tu djelatnost ;)

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

raca

raca