• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Pozdrav ljudi...evo i ja se vratio malo sa mora...otisao na brzaka...neplanirano...zadrzao se 2 nedelje...po Crnoj Gori i BiH.... bice po koja slika... pozdrav svima! :)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuu, iskreno ja sam mislio da si ti na nas zaboravio  3:( al vidim da nisis sad ces nas jos i pocastit sa slikama pa da uzivamo samo navali  :bravo::(

Big_DANE

Evo me Hare...dje da vas zaboravim...bio malo placo guzicu u moru...bio sam u Herceg Novom...Kotoru...Trebinju...Zanjicama...svukud dje sam stigao... evo i malo slika...bio sam i ja sa svojom zvrk hanumom :P posle su mi u posetu dosle sestre iz Budve...
evo slika...napuco sam ih 1050  :o ni sam ne znam kako...al evo nekih...najljpesih!!!  ludzatobom:((

Stigli u HN...oblacno i kisaaaa  3:(   ali razvedrilo se i raspolozenje se popravilo  :bravo::(

Luka u HN (©kver) i  tvrdjava Forte Mare  ludzatobom:(( 

Bacili smo koji pogled na plazu (tj. samo ja za vase oci ) :P  i nastavili ka tvrdjavi ( slika mene i moje devojcice posle 50 stepenica  :o 

Slike sa tvrdjave - donji deo - juzni

Plaza bla bla ...i luka HN 

Pogled na Zeleniku sa tvrdjave

Stari grad i crkva Svetog Arhaðela Mihaila

Pronasao kolege koje su nas pozvale na veceru  ;D  SPAGETE BOLONJEZE  ludzatobom:(( 

Moja malenkost je bila zaduzena za sipanjeeeeeeeeeee  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Posle toga smo zalili malo > Vodka eristoff < a nekako smo ustali rano i krenuli za Trebinje ... sa magistale 

Bilo je kisovito i vidite kad se ne pazi i ne pridrzavate brzine sta se dogodi...srecom niko nije teze povredjen!!! 3:( 3:( PAZNJA NA TAJ PUT JAKO JE OPASAN!!!  Naravno ako se ne snalazite dobro kao ovaj moj kolega :P GPS je super ideja premda nekad zna da zakaze :P  (:smijeh: (:smijeh: 

Arslanagica most i cuveni kafic POD PLATANIMA

Naravno hotel PLATANI i park u Trebinju..na kraju se vidi i spomenik palim borcima koji su se borili protiv fasizma 1941-1945

Mostic u parku ... i hercegovacka GRACANICA na Crkvini ...predivan manastir i crkva kao i pogled na ceo grad....

reka Trebisnjica i  planina Leotar po kom je FK LEOTAR dobio ime :P 

moja hanuma kod ANDJELKINE KAPIJE (bila neka serija ko je gledao znace) i put za Kotor tj. gospa od skrpjela 

Kotor stari grad ...crkva Sv. Tripuna  i  naravno diskac MAXIMUX

Vila ANGELIJA i plaza tj. beach bar u Dobroti 

moj mali neæak Dimitrije i pogled na Drazin vrt i Ljutu 

Neki ameri se vozikali par dana po zalivu...brutalna jahte gliser... ja i cura na putu za plazu Zanjice itd... 

plaza pre Zanjica i ostrvo Mamula 

Neko malo ostrvce sa malom tvrdjavicom il kucicom...nisam mogao da verujem voda kao na havajima :P ...i pogled na ostrvo Mamula i HN zaliv 

ostrvo Mamula ponovo i '' PLAVA SPILJA''   ludzatobom:(( 

PLAVA SPILJA i mapa celog zaliva

Jedan od dvojice holandjana ...ko izgubljeni... i naravno nas kapetano MARIO 

Posle skakanja po plazama i pecinama ...uvece se cugnuo koji koktelcic...  ludzatobom:(( ... nema odmora idemo da posetimo drugare u Lepetanima ...znaci voznja trajektom  ;D

beach bar Verige u Lepetanima i naravno za mene PIVCE ZA ZIVCE ....  ludzatobom:(( 

Opet onaj drugar sa onom brutalnom jahtom gliserom i jos jedna jahtica

malo veca jahtica i predivan jedrenjak il kako se zove tacno ne znam al je brutalan brodic!!!  ludzatobom:(( 

Gospa od skrpjela > zalazak sunca.... i stigle sestre ...poslednji dan isle da se mazu blatom u Igalo..naravno meni nije padalo na pamet!!!  :P  Naravno kupile su BLATO za 1E!!!

Poziranje...bla bla...treba da se osusi blato...takvo je uputstvo! naravno i mene su smarale :P

POZERKE NA KUB...ne znam sta bi mojoj curi..inace nije takva pozerka :P  ..i slika sa rodjakom Milosem iz Trebinja..paljba kuci u NS! :) 

Big_DANE

Sutra se JAGNJE pece na fruskacu...drugar ide na duzi boravak u Holandiju...pa resio da casti! :) Poz svima uzivajte u slikama! :)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuuu dane legendo ovdje svega ima da se vidi  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

brera

:bravo::( :bravo::( :bravo::( Ljepe slike, pokrajina, more, a bogami i ove "blatnjave pozerke" (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:.

brera

minjon81

Bojan NS

Ja dodjoh pre neki dan sa Paga, pre toga svratio do Budimpeste (nije bas usput, ha?) Pa uskoro saljem izvestaj...

Cujemo se!

BOJAN-BG

jedan veliki pozdrav za sve forumase iz vrele grcke,ja nesmem da slikam ko dane zena mi je u blizini  (:smijeh:

Bojan NS

Evo konacno uhvatih vremena da se javim i da dostavim moj izvestaj sa letovanja.

Spomenuo sam da sam isao na Pag, malo sam se cuo sa VIP-om i rekao mi je lepe stvari o Pagu, nije pogresio! Kad se spomene ostrvo Pag odmah se misli na Zrce, mada je Novalja najblize mestu Zrcu, Pag je dosta daleko. Videli ste slike Zrca na svuda netu ili televiziji, uglavnom nista nije pogresno, ludnica pocinje oko 16h (after beach party), traje do nekih 21h, onda pauza pa opet udri do zore. Jedino na tim zurkama na bazenu tokom dana ima dosta vise muskaraca neko devojaka, recimo odnos je nekih 70-30 za muskarce (iako na slikama na netu ne izgleda tako) :(. Mada ja sam isao sa 3 devojke, mozete misliti kako mi je bilo :)). Mada ima to i svoje lose strane: beskonacno spremanje u toku veceri, lezanje na plazi ceo dan (smori me to, ja sam vise za neku akciju), nemas sa kim da popijes pivo, smaraju navalentni Italijani....

Sto se cena tice, recimo da su nekih 50% skuplje na nego na Jahorini ili u Srbiji, recimo pivo na Zrcu je 3-5 evra, u restoranima po gradu 2-3, a takav je odnos cena i u marketima, mada pivo im je i u njima bezobrazno skupo! I sto me zacudilo bavaria je jeftinija od tuborga, tako da sam bio primoran da pijem bavariju :))!

Sama Novalja je zanimljivo mestasce, ima restorana, kafica u gradu, mada samo jedan klub koji radi nesto kasnije. I nema svoju plazu, jedinu neku gradsku koja nije bas vredna pomena, tako da svuda treba ici autom. (na Zrce se moze i autobusom, mozda je nekad i preporucljivo zbog pijanih vozaca, narocito uvece). Meni se recimo svidela plaza Rucica u Metajni, nekih 10 km od Novalje, mala je, cista, milina!
Gosti su uglavnom stranci: Italijan, Slovenci, Nemci.

Ja sam isao autom (NS table) i nisam imao vecih neprijatnosti, bilo je par dobacivanja odredjenih primitivaca ali to sam i ocekivao tako da se nisam obazirao na to. Uglavnom videli smo Pag a u povratku navratili na Plitvice, isto predivno mesto! Preporuka svakom! I da, pre sve toga Banja Luka, nisam tamo nikad bio, prosetali uvece gradom, lazu kad kazu da je odnos zena i muskaraca 7:1, ima zena (devojaka) nesto vise, ali mozda 60:40 na ulici.

Sledi par slika, znaci Banja Luka, Pag, Plitvicka jezera.

Toliko.....

Bojan NS

Bojan NS

Bojan NS

i za kraj...

Pozdrav iz Kuwaita! (slacu slike i odavde kad ih napravim, trenutno samo trcim unutra da se sklonim od vrucine)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

predobre fotke ;) sljedece godine nova distanca Novalja i Zræe (a mozda i Zreæe  devil:(:bravo::( al sto ti racunas  (:smijeh:  po meni 50:50 je uvijek i svugdje samo sto mi trazimo ono sto valja i sto je boom....a ima puno toga sto nam pred nosom landara u prazno a mi na to ne obracamo paznju  devil:(