• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Gdje hodaju forumasi kad zavrsi ski-sezona

Started by 01xxx01, 28 March, 2010, 18:08:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zburkos

Quote from: emy84 on 27 June, 2010, 10:32:21
Quote from: zburkos on 22 June, 2010, 21:43:33
Quote from: BOJAN-BG on 22 June, 2010, 17:59:30
A U ZBURKOS SVAKA CAST IZBOR TI JE PRAVI,KOJI BROD JE BIO U PITANJU I JA RAZMISLJAM ICI

Boki jarane bilo je feomenalno.... to je kruzer Roma, Grimaldi lines na relaciji Barselona - Civitavecchia, sa odmorom od neka dva sata na Korzici, sve ukupno krstarenje traje 20-ak sati, kabine odlicne, zurke smo opasne pravili na palubi ma pravo uzivanje ;D
Evo ti sajt da vidis slike broda http://www.grimaldi-lines.com/

Ja slucajno navratih na ovu temu i ugledah tvoje slike sa broda i odmah me podsjeti na maj prosle godine i apsolventsku ekskurziju...Mi smo isli tim istim brodom od Civitavecchije do Barselone. Brod je super (i moja preporuka ako neko planira krstariti, paznja samo na toplu vodu prilikom tusiranja)  samo ja ne znam da li bih ponovila jer mi se u glavi ljuljalo danima ;D

Hvala zburkos sto me podsjeti na tih fenomenalnih 10 dana

P.S. Kad se odmara na Korzici? Ja se toga ne sjecam ::)

Mi nismo imali tih problrma sa toplom vodom bilo je izvrsno.... a odmara s na Korzicie od 10 ujtru do 12 popodne i rjetko ko je bio budan tad i nije ni znao za pauzu, ko nije spavao imao je priliku da vidi i Korziku..... ;D

BOJAN-BG

jel bio ko na sardiniji da mi prenese utiske

vip-jahorina

Quote from: BOJAN-BG on 27 June, 2010, 20:55:56
jel bio ko na sardiniji da mi prenese utiske

prelijepo, ja sam bio kod frenda sto tamo zivi, pa mi je vjerovatno bilo bolje nego kao turisti. ali u svakom slucaju se nesjecam da mi je ngdje bilo skuplje nego tamo ....

vip-jahorina

nisam mogao zabici ovo ludilo u njemackoj nakon sto su pobjedili engleze. vise slika u SP kafani 

http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=947.msg45672#msg45672

vip-jahorina

evo kao obecano par slika sa takmicenja WAKE BOARDA ... ja i na vodi vozim skije a ne board, pa nisam se smio takmiciti  (:smijeh:

BOJAN-BG

pa gde su ovi silni utisci da nam pricas kad smo gore u zimskoj sezoni

vip-jahorina

pricam ... samo sto su tada zima i snijeg puno interesantniji, pa su ovakve stvari sporedne. ovo ce vise zanimati daneta kao bordera do kraja  (:smijeh:

vip-jahorina

Na zalost sam imao snimak jednog takmicara ali mi riknula baterija i izbrisala dio memorije, pa evo ovo sto mi je ostalo.
ali su ko ludi vozili i skakali  cr:)

skiDeki

Bio sam na petrovaradinskoj tvrdjavi danas, dobro se zahuktalo pred pocetak exit-a
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

marina

Jesu li opet petrovaradinsku tvrdjavu opasali zicama i cuvarima, meni su jedne godine snale s glave skidali da vide ima li kakve droge. police:(
VIP Jahorina Woman Team

skiDeki

Naravno, stavili su visoke zicane mreze, radi svercovanja (mogli su ih bar ofarbati)

marina

Da tako je bilo i te godine , vise se ne sjecam tacno koja je to sezona bila , ali  je bila fora da su lokalci prije postavljanja ograde zakopavali u zemlju "osvjezenja"! (:smijeh:
VIP Jahorina Woman Team

marina

Na putu prema moru, napravili smo pauzu u Hercegovini. Stvarno je prava Kalifornija.
Stanes da slikas Neretvu, a najedes se razdelija, smokvi, da smo malo pricekali bilo bi i narova!
Sve na jednom mjestu!
VIP Jahorina Woman Team

marina

.... kilometar ispod plantaze i plantaze grozdja !
VIP Jahorina Woman Team

skiDeki

Zaista lep predeo, prolazio sam tuda i naravno nezaboravna jagnjetina na Jablanici ludzatobom:((