• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

brera

Quote from: harison on 19 April, 2010, 18:10:24
Tri , Dva, Jedan ...THE END  >:( daj mi da se napijem  >:(  (C) (C) (C) (C) (C)
????????????????????

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Mlijeko 0,5% mi tece u venama... ako neko hoce da ostavi mlijeko nek ga ostavi kod mene prednost imaju oni sa 0,5%m.m. vec su ratne zalihe otisle tanki smo htino je potrebno  (drunk) (drunk) (drunk)

Jao ova kisa me ubija u mozak, hocel vec doci otrov bilo bi lakse to udisat neg ovako nigdje ne mozes samo spavati i piti u kafani  >:(

brera

Quote from: harison on 19 April, 2010, 18:35:48
Mlijeko 0,5% mi tece u venama... ako neko hoce da ostavi mlijeko nek ga ostavi kod mene prednost imaju oni sa 0,5%m.m. vec su ratne zalihe otisle tanki smo htino je potrebno  (drunk) (drunk) (drunk)

Jao ova kisa me ubija u mozak, hocel vec doci otrov bilo bi lakse to udisat neg ovako nigdje ne mozes samo spavati i piti u kafani  >:(
:o :o :o :o :o :o :o ????????????????????????????
Tako izgleda, kad se djete prebrzo probudi, nije naviklo. hug:(

skiDeki

Alo ba vas dvojica >:( >:(

manite se prepucavanja, vec dajte nesto da se popije ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Popio si pivo u 17:43???

BOJAN-BG

brera pa to je bilo pre skoro sat ipo dajte i meni nesto za popiti mogo bi jedan tuborg

brera

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

devil:( di ces TASTE daj evo Darkona i mene dosli da nazdravimo nije fer od tebe  :P da nam sad odes kad je najsladje  3:(

BOJAN-BG

hari sipas li ti nesto u ovoj kafani

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Izvoli veliki Bojane...malo sam vamo ispod sanka nesto pospremao  ::)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: nisam te vidio da si usao  (:smijeh: sta cemo popit  ideea:( izgleda mi TAST otisao

BOJAN-BG

daj neki koktel ako ima a ako nema moze i piva  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Evo leti jedan PLAVI samo za velikog Bokia, zivjeli....a vidim dosao i Darkon evo njemu standardica

minjon81

Ocu i ja onaj plavi   :bravo::( !!!

BOJAN-BG

HARI BOLJE DA SI ISAO U KONOBARE NEGO U KUVARE IZGLEDA DA SE BOLJE SNALAZIS U SANKU NEGO U KUHINJI