• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dobro jutro
ma moze se sve na prazan stomak ali umjereno.....ako umjereno pijes mozes dosta popit  devil:( ZIVJELI  ideea:(

BOJAN-BG

dobro jutro ja sam vise za neko mleko dotuko me spricer nocas pa nisam za nista drugo  (drunk) (drunk) (drunk)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

BOJAN-BG

minjon81

Ovom Hariju i mleko iz Slovenije, ko da u BiH nema krava  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

Dobro jutro narode!
Pada li kakav sneg negde   devil:( ?

Ako je ostalo sta od onih Danetovih pica ja bih rado jedno koktelce...  hug:(

mijat

brera

Quote from: skiDeki on 18 April, 2010, 23:36:06
Samo da napomenem, ja sam ga upoznao u biblioteci, posle smo se sreli na sajmu knjiga........
Ha,ha,ha,...... Royal je pored table kafiè stavio i tablu biblioteka. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

brera

Zadnja poruka VIP-a: 12.4.2010 u 00:10:46. Mislim, da je na trudnièkom bolovanju. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Zdravo narode, pije li se sta?

Vidim da je u toku potraga za VIP- om, zaista sta se sa tim covekom desava, dugo ga nema!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

brera

Vidi, vidi. Haris postavio novu sliku. Da se mene pita, umjesto te ¾enske ruke bi bila "LJOPAT". :bravo::( :bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

i meni troduplu ljutu, a vi sta pijete??

Ma meni je zadan knock out ne dizem se vise...samo vi pisite ja odo da pijem  3:( ko hoce da se pridruzi ima slobodno mjesto tik do mene  :bravo::(  ideea:(

brera

Quote from: harison on 19 April, 2010, 18:00:10
i meni troduplu ljutu, a vi sta pijete??

Ma meni je zadan knock out ne dizem se vise...samo vi pisite ja odo da pijem  3:( ko hoce da se pridruzi ima slobodno mjesto tik do mene  :bravo::(  ideea:(
Jedan, dva, tri, ......

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Tri , Dva, Jedan ...THE END  >:( daj mi da se napijem  >:(  (C) (C) (C) (C) (C)