• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

brera

skiDeki

Al ste se raspisali, svaka vam cast! Skoro pune dve stranice od jutros :bravo::( :bravo::(

Dajte taj spricer da probam, onaj sifon mi izgleda bas privlacno :-*
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

moze i meni jedan spricer pa da idem dalje

mijat

BOJAN-BG

Quote from: mijat on 15 April, 2010, 13:42:25
Quote from: BOJAN-BG on 15 April, 2010, 13:35:57
moze i meni jedan spricer pa da idem dalje

ti i deki ste stvarno zauzeti, javite se ujutro i onda ceo dan arbajt, svaka èast

jedan moj prijatelj je non stop u kafani i svaki put kada se sretnemo odgovor je isti: nije mi lako! a za¹to mu nije lako? treba izdr¾ati svaki dan od jutra do mraka u kafani.

nije lako piti od jutra do sutra pa opet iz pocetka  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

evo i mene na cugu. sta vi cugate i ja cu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

1 kg eksera
2l kerozina

ma malo popijemo a bogami nesto i pojedemo... nase darkon kako bi sad leglo---samo steta ovdje u SLO nema green tuborga

MarijaBB

Lijep ti je hare taj rozi avatar.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: MarijaBB on 15 April, 2010, 15:38:14

aaa mare :D poklon od ZENE :D  :-* :-* a ovo je poklon od TASTA stretan sam sto ga imam ovako dobrog :D pa mi je kupio ovu zemlju u SLO pa kaze "kad nije mogao doci i dugo zivjet nek sad dugo lezi u Sloveniji"

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

BOJAN-BG

Quote from: harison on 15 April, 2010, 16:17:46
Quote from: MarijaBB on 15 April, 2010, 15:38:14

aaa mare :D poklon od ZENE :D  :-* :-* a ovo je poklon od TASTA stretan sam sto ga imam ovako dobrog :D pa mi je kupio ovu zemlju u SLO pa kaze "kad nije mogao doci i dugo zivjet nek sad dugo lezi u Sloveniji"

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

skiDeki

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: sto brera ima dobar  avatar, bas sam se ismijao, pogledajte ko je u nisanu (:smijeh:

mijat

lola

IDEJE SAMO FRCAJU......VELIKA LJUBAV TASTA I ZETA,KO SE TUÈE TAJ SE VOLI...

KOD NAS SE KA®E KO IMA ZETA IMA I TOVARA (MAGARCA)... devil:(