• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Quote from: harison on 07 April, 2010, 15:44:18
znas one Spanske sve ide ka happy endu...kad odjedom se desi pljus pljass i ono dvoje sto je trebalo biti zajedno nema ih....i tako se zavrsi....dok za ove nase nikad ne znas kad ce kraj :D samo odjednom prekid i nema vise sleep:( odma druga pocinje  (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: a mozda bude izuzetaka ???
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nestalo mleka...moze meni jedan sokic da se razhladim..Deki ti ?, dok TAST moze samo da bira izmedju soka ili mene  ideea:(  (:smijeh:

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nema sve misevi popili....samo mozes birat ili sok ili mene...nova roba dolazi tek u subotu  3:(

brera

Quote from: harison on 07 April, 2010, 16:20:47
nema sve misevi popili....samo mozes birat ili sok ili mene...nova roba dolazi tek u subotu  3:(
Ja ostao ¾edan. :'(

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma mozemo se dogovorit :P.... imak na mladjima svjet ostaje nije to bezveze receno....

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

I idemo izasle su i kvote :D  u najmodernijoj kladionici  afrocool:( KO VOLI NEK IZVOLI

Uz pjesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=rhGdFffkpHw

brera

Quote from: harison on 07 April, 2010, 17:01:57
I idemo izasle su i kvote :D  u najmodernijoj kladionici  afrocool:( KO VOLI NEK IZVOLI

Uz pjesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=rhGdFffkpHw
:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

bogami se ovdje zakuhalo pravo, svi otisli na breru  devil:( hmm moram ja malo nesto uradit da to izmjenim :D samo je minjon81 za mene  :'(

Serija se zakuhala malo, Hari je s Slovenkom u nekoj svadji slijedi isjecak iz serije:

Dok Tast se odmara i pije, priprema pusku da leti u potjeru:

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Poslije kretkih reklama opet su skupa i sretni su.... ma nije me briga za kladionicu vazno je da sam ja sa svojom zenom sretno zaljebljen...svakako ce tast $ da podjeli sa mnom  (:smijeh: (:smijeh:

brera