• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

DAJTE NESTO ZESCE PUSTITE HARETA DA IDE U IGRAONICU DA PIJE SOKICE  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

evo mene na jadnu rakiju pred spavanje. i sutra me ceka naporan dan. zivjeli.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

dobro jutro, ima li koga?

BOJAN-BG

dobro jutro da se prijavim pa odoh na posao

skiDeki

Dobro jutro 8) ja malo kasnim, nadam se da je Mijat ostavio rakiju za mene...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro jutro Vsvima :D mojih 11 je vec proslo i vrjeme je za sokic  ludzatobom:(( malo mi ga ugri da se ne prehladim  :'(

skiDeki

Idi ti Hare na Jahorinu

Mijate evo tocim upravo (C) (C) (C)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ljudi dobio sam VIZU, evo sad poziv iz Slo. Ambasade da je sve OK i da dodjem po VIZU od 14:00 DO 16:00....Brera spremi nam paket sokova i paket Uniona......u nedjelju ide voz za MB pa ce me zena i drugarica cekati na stanici ....... idem kupit kartu pa po VIZU za 3 dana put pod noge i kod tasta jedva cekam....sipaj svima harison casti  hug:(

01xxx01

Quote from: harison on 01 April, 2010, 11:46:06
Ljudi dobio sam VIZU, evo sad poziv iz Slo. Ambasade da je sve OK i da dodjem po VIZU od 14:00 DO 16:00....Brera spremi nam paket sokova i paket Uniona......u nedjelju ide voz za MB pa ce me zena i drugarica cekati na stanici ....... idem kupit kartu pa po VIZU za 3 dana put pod noge i kod tasta jedva cekam....sipaj svima harison casti  hug:(

:bravo::( :bravo::( :bravo::(

minjon81

Quote from: harison on 01 April, 2010, 11:46:06

:bravo::(  :bravo::(  :bravo::(  :bravo::(  :bravo::(

brera

Big_DANE

ZIVELI ZA NOVI SNEG STO JE PAO!!!! ZIVELI!!!!!

Big_DANE

Quote from: brera on 01 April, 2010, 13:46:06
Odoh ja kupiti novu puЙku i veliku kutiju metaka, dlakavih. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

hare naje.. si ga cekace te brera jos na granici   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: