• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

jel mogu i drugi da se upoznaju sa tvojim poznanicama  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

brera

mijat

skiDeki

Dobro jutro 8) ja cu onu moju terapiju da popijem!

brera

Samo upozorenje, da nebi zaboravili prijatelji: antibiotik treba uzimat barem svakih 8sati.

skiDeki

Meni lekar prepisao ubrzanu terapiju, na svaka cetiri sata po dva! ideea:( (:smijeh:

brera

Quote from: skiDeki on 23 April, 2010, 07:40:24
Meni lekar prepisao ubrzanu terapiju, na svaka cetiri sata po dva! ideea:( (:smijeh:
Zavisi od primjera do primjera,  u nekim sluèajevima treba i na kraèi rok uzimat, ali barem svakih 8 sati. :bravo::(

BOJAN-BG

ljudi meni nesto nije dobro dajte meni jednu terapiju od vasis doktora sto vam prepisuju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

mijat

;D ;D koliko "bolesnih" ljudi odjednom!!! mislim da jedino hare ima papir da je bolestan (u glavu  (:smijeh:)

brera

Neke bebe u poèetku svog ¾ivota zamjene dan i noæ. hug:(  Nekima(rjetki su ali ih ima) to ostane za æitav ¾ivot. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

skiDeki

Quote from: brera on 23 April, 2010, 12:32:12
Neke bebe u poèetku svog ¾ivota zamjene dan i noæ. hug:(  Nekima(rjetki su ali ih ima) to ostane za æitav ¾ivot. :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Pa zar ima i takvih?? (:smijeh:

brera

Quote from: skiDeki on 23 April, 2010, 12:55:19
Quote from: brera on 23 April, 2010, 12:32:12
Pa zar ima i takvih?? (:smijeh:
Pa i ti su ga upoznao. (:smijeh: