• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

minjon81

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro jutro, hocel ko mog lijeka predobar a tece niz grlo ko halva :P  :bravo::( nego mozel se malo tog vaseg lijeka iza tastovih ledja da i ja malo potegnem jer glava izgleda hoce da explodira  ???

brera

Quote from: minjon81 on 22 April, 2010, 09:15:48
A bre Brera sovinisto!
:'( :'( Ali mene su od malog uèili, da govorim istinu i da je ka¾em. devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

vip-jahorina

evo kratko da se javim ... kao sto je brera napisao, jucer sam bio u ljubljani, ne kao turista nego vise poslovno i naravno pregledao grad, jer dugo nisam tu bio.
a znate kakva je prezentacija jahorine u susjednim zemljama.  puf:)
zato pokusavamo napraviti jednu isturenu "karaulu" jahorine u sloveniji. kako imam dosta prijatelja, izmedju ostalog i na funkcijama u poreskoj i na sudu, nadam se da cemo uspijeti nesto naparviti i onda krenuti sa prezentacijom jahorine u slo, malo masivnijom nego sto je do sada bila. ako bude sta od toga i ne bude prekompikomavno, onda cemo ostvariti ideju. trebate vidjeti samo reakcije slovenaca (hmm mislim slovenki) kad me predstave kao "sa jahorine". imao sam osjecaj da su po slovenije vec bilo na jahorini.

u puli vec stoji taj projekat, imamo prostor, radnicu, sponzore, ali nemamo vremena da zazivimo projekat. sto se tice srbije, vec svi manje vise znate da smo zajedno sa zburkosom osnovali karaulu u kragujevcu, a vec postojeca u bg-u radi i dalje. kad zavrsimo ove u hr i slo, onda cemo opet pojacati srbiju. u rijeci na zalost nemamo adekvatne planove, iako je jahorina nevjerovatno popularna na ovim prostorima i redvno puno gostiju imamo iz primorja.

a u trstu se naravno i dalje kupuje. malo sam se i ja kao turista osjecao  8) kad zavrsim ove putesestvije, objavit cu par slika ... kako je ovo proljetna basta, mozemo caskati o ovim temama uz kaficu, posto nemam vremena da se olesim (nosim sa sobom dobre domace kruske, i moram reci da je pri kraju, ne zato sto sam je ja popio nego od cascenja prijatelja i novih poznanika - mito i korupcija bi rekli  (:smijeh:

sto se tice tare, ove godine bez mene  :'(

brera, nadam se da se vidimo u puli, tu sam krajem iduce sedmice. a deki, nemoj da te zbune moji brojevi, za svaku zemlju imam po jednu karticu  cr:)

brera

Ovo je bilo javljanje VIP-a iz velikog trgovaèkog centra, oddjel elektronike i komjutora iz Trsta(prikluèio se na njihov slu¾beni kompj.)  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

skiDeki

Quote from: vip-jahorina on 22 April, 2010, 11:30:09
evo kratko da se javim ... kao sto je brera napisao, jucer sam bio u ljubljani, ne kao turista nego vise poslovno i naravno pregledao grad, jer dugo nisam tu bio.
zato pokusavamo napraviti jednu isturenu "karaulu" jahorine u sloveniji. kako imam dosta prijatelja, izmedju ostalog i na funkcijama u poreskoj i na sudu, nadam se da cemo uspijeti nesto naparviti i onda krenuti sa prezentacijom jahorine u slo, malo masivnijom nego sto je do sada bila. ako bude sta od toga i ne bude prekompikomavno, onda cemo ostvariti ideju. trebate vidjeti samo reakcije slovenaca (hmm mislim slovenki) kad me predstave kao "sa jahorine". imao sam osjecaj da su po slovenije vec bilo na jahorini.

u puli vec stoji taj projekat, imamo prostor, radnicu, sponzore, ali nemamo vremena da zazivimo projekat. sto se tice srbije, vec svi manje vise znate da smo zajedno sa zburkosom osnovali karaulu u kragujevcu, a vec postojeca u bg-u radi i dalje. kad zavrsimo ove u hr i slo, onda cemo opet pojacati srbiju. u rijeci na zalost nemamo adekvatne planove, iako je jahorina nevjerovatno popularna na ovim prostorima i redvno puno gostiju imamo iz primorja.

a u trstu se naravno i dalje kupuje. malo sam se i ja kao turista osjecao  8) kad zavrsim ove putesestvije, objavit cu par slika ... kako je ovo proljetna basta, mozemo caskati o ovim temama uz kaficu, posto nemam vremena da se olesim (nosim sa sobom dobre domace kruske, i moram reci da je pri kraju, ne zato sto sam je ja popio nego od cascenja prijatelja i novih poznanika - mito i korupcija bi rekli  (:smijeh:

brera, nadam se da se vidimo u puli, tu sam krajem iduce sedmice. a deki, nemoj da te zbune moji brojevi, za svaku zemlju imam po jednu karticu  cr:)
Vip i dalje neumorno radi :bravo::( Nema sta za svaku pohvalu!! Skontao sam za brojeve ne boj se! Kad se bacis na srb, jedna moja poznanica radi u turistickoj agenciji, pa ako ti to nesto znaci, mogu vas spojiti! (sremska mitrovica)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

Vip i dalje neumorno radi :bravo::( Nema sta za svaku pohvalu!! Skontao sam za brojeve ne boj se! Kad se bacis na srb, jedna moja poznanica radi u turistickoj agenciji, pa ako ti to nesto znaci, mogu vas spojiti! (sremska mitrovica)
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Brera, Brera, mislio sam na poslovni spoj! devil:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

lola

rekla sam ja da je on pun posla,spojevi i slièno........ (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

drago je nama da si se ti malo javio,samo ti radi!!!!!!!!!!

minjon81

E pa VIPe srecne oci da te citaju  :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Ajde, ajde, samo sljakaj pa se javni ponekad da znamo da so ziv!!!

BOJAN-BG

navraca li neko u ovu kafanu sem ovih jutarnjih i popodnevnih ljubitelja

mijat

minjon81

Quote from: skiDeki on 22 April, 2010, 12:50:51
Quote from: vip-jahorina on 22 April, 2010, 11:30:09

Da, imam i ja poznanice koje drze posrednicku turisticku agenciju u Kraljevu (rade sa svim turist agencijama u Srbiji) i rado cu te spojiti sa njima!!!