• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

minjon81

Ma moglo bi nesto i na cackalicu...  ludzatobom:((

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

sad ce hari da baci nesto i na cackalicu da zamezimo

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma nije frka al ce danas bit dobar ceh..a bogami i baksish bas kad treba :-\  hug:(

Sve za goste:
Pice sam izbacio tu na dohvat ruke, Boki posto je najrazvijeni on ce re rastezat  (:smijeh:

E evo leti i hrana

Dobar tek :D

minjon81

E sad sam stvarno gladna...  >:(

mijat

dobro jutro, ima li koga da mi se pridru¾i.

BOJAN-BG

stizem polako ali sigurno

skiDeki

Posto se jurtos nisam stigao javiti, kafu cu preskociti, ali cu zato rakiju X2
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

brera

Quote from: BOJAN-BG on 19 April, 2010, 22:53:40
HARI BOLJE DA SI ISAO U KONOBARE NEGO U KUVARE IZGLEDA DA SE BOLJE SNALAZIS U SANKU NEGO U KUHINJI
Dobar je kao konobar samo dok kod runde ima i za njega piæe. ;) Ne mogu ga zamisliti, da radi kao konobar i ima same takve goste, koji ga nebi poèastili sa piæem. >:( Mislim da bi letjeli van. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

DarkoN

evo i mene na jedno pice. jedva sam uspio da nadjem malo vremena da se javim.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

aaa evo i mene a danas gore-dole-gore-dole pa mrtav sad mi mlijeko s ledom obavezno 0,5%, pa taste moram malo poranit jer sad i posao krece pa se navikavam na jutarnje sate  :o :o :o :o

Sta ces popiti taste moj ajde da nazdravimo  hug:(

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nema potrebe da tako ranu ustajem jer mi sefovi :P ustajemo oko 06-07 a i posao je blizu  :bravo::( zato mi je drago..ko se ulizuje  ??? hmmm vidjet cemo to ako nestane gela kak cu se poslije ulizivat  devil:( nego jel meni ovo pivo ili si pogrjesio dok si narucivao  sleep:(