• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

skiDeki

Ma prebobaces ti to Boki, nije ti to sigurno prvi put! Koliko sam samo puta iz kafane direktno na posao isao, bilo je tesko, ali se prezivelo nekako!

Sad bih da popijem jednu rakiju, mogao bi Hare da natoci ako je ustao (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO000000000000000000000000000000
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO000000000000000000000000000000
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO000000000000000000000000000000000

SRETAN RODJENDAN MINJON81 V SVE NAJBOLJ©E TI ®ELE HARISON i SLOVENKA(iz Slovenije) I CIJELI TEAM VIP JAHORINA (:S jel fakat 18  ;D )

P.S.
Izvini sto kasnim al imao danas obaveze trta vrta tamo vamo mahhh znas kako je  :P

skiDeki

Vrlo impresivno Hare od tebe, a moja rakija ??? nista od tebe , moram sam da tocim ludzatobom:((

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DOBRO JUTRO SVIMA ja zaboravio  ??? ne ljutite se valjda  ludzatobom:(( ajmo ZIVJELI danas ne silazim s foruma jer imamo rodjendan  devil:(  3:( 3:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Opet izvini DEKI evo je morat cu i ja za jedan 18. se mora popit (taste izvini bogati, ah jebga ne vjerujemo u boga al tako se kaze  :P )
(C) (C) (C) (C) a ove 2 znas ono nije beg cicija pa ko dodje nek se posluzi

skiDeki

O hvala najlepse, nekako mi sladja kad neko drugi natoci (:smijeh:

BOJAN-BG

aj i ja da popijem jednu dosao sam malo sebi ziveli

skiDeki

Heheh ona zadnja je najbolja :-X

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nesto smo stali daj tocite ljudi rodjendan je :P sto me zezate kakv 18........... :) vidim ja 81  :bravo::(

skiDeki

Ako je tako, daj jos jednu za rodjendan!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

(C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C)
SAMO ZA RODJENDAN

skiDeki

Izgleda da cu opet morati da se napijem (drunk)

lola

i od mene sretan roðendan minjon,u¾ivaj danas,napij se i proveseli i skupa s nama tu na forumu!!!!!!!!!! (C) (C) (C) (C)