• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

Quote from: skiDeki on 11 April, 2010, 13:08:11
Quote from: harison on 11 April, 2010, 13:03:12
ma ljespe je kad rizikujes i kad je vedro..dok je ovo fuf opasno jer ima nekih cura gore i strah me da me koja od njih ne privede....morao bi je daskom u glavu box kako bi popustila
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: opasan si ti hare postao za cure
http://www.youtube.com/watch?v=t2pJHhYkcLA
Jel se to heliom naduvao? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Ne mo¾e bez svoje profesije, ima tu i kazana (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

brera

skiDeki

Hare, pa ti si kao mali vise licio na curicu (:smijeh:

Avatar ti je odlican vidi se da si zaljubljen!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

skiDeki

skiDeki

Nasao sam sliku Hareta i Slovenke, vrlo je simpaticna...

lola

BOJAN-BG

hare kad ce vise ta svadba valjda si utanacio sve sa tastom posto tasta nikako da prevaris  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Hajde malo da se igramo! Cik pogodite ko je ovo na slici??

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Zvali su me PINKY Harison  :bravo::(
@Mijat
Ma to ti je neka zivotinja pa kad se zaljubi mjenja svoj oblik

@Deki
Odlicna slika :D imam ja i boljih neg me strah ak postavim da me TAST ne doceka s mitraljezom
U i dekijeva rakijeda je moram priznati odlicna :D steta prva je pukla na party tak da sam ugrabio samo jednu casicu

@Lola
Ti i tvoje vino ne smijete da ne dodje na vjencanje OK sredit cemo mi oko granice ;)

@Bojan
Ma neda se tast tako lako prevarit izgleda da cu morati, bas dobro da se namucim i dosta SAÈA da ispeèem kako bi dobio neko zuto svjetlo....dok za zeleno cemo vidjeti...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ja mislim da je to moj TAST(to je preradjeno u photoshopu) samo sto umjesto tog kreveta iza, njemu je bio snijeg  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: joj taste  devil:(

skiDeki

Bravo Hare imas bocu moje rakije za tacan odgovor, ni photoshop te nije mogao prevariti :bravo::(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma ne sekiraj se popit cemo ju ja i tast  :-[ haha uh kako je dobra sad mi voda na usta

skiDeki

Ja bih da popijem jednu mineralnu, prejeo sam se pasulja pa mi nije dobro :'(