• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mijat

brera

mijat

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

eeeee naberemo mi zajedno narandje...tebi za rakije(probat mozda uspije dobro bi isla uz saè na more), meni i zeni za friskog soka  ludzatobom:(( ...pa jel ovo moguce kad god pisem TASTU na forum dobijem poruku od ¾ene na mob. auuu kakve su tu veze....opasno se zakuhalo bogami taste djaba ti pricaj price izgleda da ti ipak DOM gine (mi se zezamo kad evo iz zezanja u stvarnost)  (:smijeh: (:smijeh:

P.S.
Jesil se spremio taste da te odbacimo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

P.P.S
Ajde drmi se malo HITRO HITRO nemoj da i tastu saljemo u dom...  ideea:(

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ne smijem dirati mijata  :P obeco mi je litar visnje..a ima 2 sina zaebanta uhhh nebi se s njima igrao opasni su koliko i mijat...Mijate moze jos jedan litar za Tasta molim te  3:( da proba onaj tvoj specijalitet  :-[ KIX sad sam se izdo...ebat ce me tast i asistent phihhhhh

skiDeki

Dok se mi smucamo po kafani na Jahi zapadalo pravo s:nij) s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

skiDeki

Vidis li Brera, sad da je istina ono  MLADOST-LUDOST!! Danas ovako, sutra onako, nikad neznas sta ih je snaslo cccc, ali valjda tako mora :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma ljespe je kad rizikujes i kad je vedro..dok je ovo fuf opasno jer ima nekih cura gore i strah me da me koja od njih ne privede....morao bi je daskom u glavu box kako bi popustila

brera

Quote from: harison on 11 April, 2010, 13:03:12
ma ljespe je kad rizikujes i kad je vedro..dok je ovo fuf opasno jer ima nekih cura gore i strah me da me koja od njih ne privede....
Ne vjerujem u boga, ali daj bo¾e... :bravo::(

skiDeki

Quote from: harison on 11 April, 2010, 13:03:12
ma ljespe je kad rizikujes i kad je vedro..dok je ovo fuf opasno jer ima nekih cura gore i strah me da me koja od njih ne privede....morao bi je daskom u glavu box kako bi popustila
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: opasan si ti hare postao za cure
http://www.youtube.com/watch?v=t2pJHhYkcLA

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uhhh Deki gdje je potrefi hahahah  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: . bure ce pravit tast...jos je on mlad da bi osvajao cure  ideea:(

P.S.
Valjal mi avatar :P to mi je od ZENE  :-* :-*