• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

brera

Jaja samo u prirodnoj boji! ideea:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ahahhahha

ohoooo moze meni jedna ljuta.....cedevita  :P ....a tasta cu pocastit toplom cokoladom, uhh nemoj da je vrela da mi se ne oprzi  devil:(

brera

Hari gdje si bio danas? 3:( Ja te èekao u MB na ¾eljeznièkoj stanici, da ti izruèim povratnu kartu, a tebe nigdje. devil:( Jeli iztekla viza? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Lijepe praznike ¾elim svim vjernim. hug:( :bravo::(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

aaa znao sam ja da me ceka nesto... sreca pa nije to bila puska...puska je cekala u gepek jel tako taste.... ali bgm ti si izgleda pogrjesio zeljeznicku stanicu.....ali nije frka ja sam kontao uzeti kartu u jednom smjeru, ali ti ak das povratnu znaci mogu u Sarajevo i opet u MB se vratiti opaaaaa   :bravo::( :bravo::( ma niko ne pazi svog Zeta kao moj TAST sto mene pazi  :'( :'( :'(

I ja se pridruzujem cestitkama, svim Pravoslavnim i Katolièkim vjernicima ¾elimo Slovenka i Ja sretan Uskrs i Vaskrs uz iskrene ¾elje za sreæom i blagostanjem u krugu najmilijih.

Uzivajte  :bravo::(

brera

Neèu se danas  3:( sa tobom, ipak je praznik. Ajde uzmi si frutek, ja èu pivo, samo da si u SA. devil:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 04 April, 2010, 17:32:48
Neèu se danas  3:( sa tobom, ipak je praznik. Ajde uzmi si frutek, ja èu pivo, samo da si u SA. devil:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Ma kod nas nema tog fruteka puno....ja cu doci tamo u MB da popijemo zajedno jedan hahah morat ces ga nazor popiti...nebi bilo fer ja iz SA dosao u MB i da ne popijemo po jedan, a moze i dva fruteka

a ova pjesma ide vise za Slovenu OK...a ide i tebi moj TASTE  :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
http://www.youtube.com/watch?v=lj3MAQlLf-c&feature=player_embedded

brera

Samo nemoj ti meni muziku birat, molim te. 3:(

DarkoN

evo i mene da popijem jednu na brzinu pa moram da idem imam goste.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

minjon81

Ljudi, srecan vam USKRS!!!

minjon81

Ljudi, srecan vam USKRS!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 04 April, 2010, 19:44:53

hahahahahha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: necu muziku ali cu ti sok birat neki puno blazi od onog sto ja pijem :bravo::(

brera

Quote from: harison on 04 April, 2010, 21:25:25
Quote from: brera on 04 April, 2010, 19:44:53

hahahahahha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: necu muziku ali cu ti sok birat neki puno blazi od onog sto ja pijem :bravo::(
Ima da te stavim u sledeèi vic. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaha, samo nemoj neki vulgaran jer ces dobit po nosu od asistenta  puf:)  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( joj i tebe opali ovaj sok ponekad....daj nam kelner jos po jedan pa da vidimo gdje cemo zavrsit  afrocool:(