• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

01xxx01

minjon81

Jel Vam to pao imunitet od jutros  ludzatobom:(( ?

brera

skiDeki

Ma sinoc se popilo dosta posto je danas neradni dan, zato mi jue prijalo malo vitamina jutros! Ali sad se situacija popravila i moze se lagano preci na nesto adekvatnije >:D

DarkoN

evo i mene. moze i meni rakija. deki kakvi su ovo sokici? nema me dva dana u kafani i odmah vas hare odvikne od rakije.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 02 April, 2010, 14:51:30
evo i mene. moze i meni rakija. deki kakvi su ovo sokici? nema me dva dana u kafani i odmah vas hare odvikne od rakije.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Darko, ostavila sam ti vic. Na vicevima, jel' te! Zivjeli!  ;)

DarkoN

sanja vidio sam vic i slatko se nasmijao. ostavio sam i ja jedan za tebe , ovaj zadnji sto sam napisao. ja cu da popijem jos jednu rakijicu, ko hoce nek se pridruzi.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Quote from: DarkoN on 02 April, 2010, 15:04:06
sanja vidio sam vic i slatko se nasmijao. ostavio sam i ja jedan za tebe , ovaj zadnji sto sam napisao. ja cu da popijem jos jednu rakijicu, ko hoce nek se pridruzi.
i naravno ja (:smijeh:

DarkoN

Quote from: skiDeki on 02 April, 2010, 15:07:13
dobro je da si se javio. mnogo se bolje pije u drustvu.

01xxx01

Quote from: DarkoN on 02 April, 2010, 15:16:41
Quote from: skiDeki on 02 April, 2010, 15:07:13
dobro je da si se javio. mnogo se bolje pije u drustvu.

nas su pustili kuci jos u 2 zbog praznika, ali ja samo laprdam po internetu i nikako da prevedem te 2 stranice koje gledam od 12  3:( 3:( 3:(

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!

dajte mi koktel odma'! gdje je Dane?!

skiDeki

01xxx01

brera

Pozdrav svima, ne stignem pozdraviti svakog posebno jer je prevelika gu¾va. Kafu i rakiju su veè popili, uzeèu zato pivo iz fri¾idera. Sok za Harisa èu stavit na sunce, da se mali ne prehladi. ;D

Big_DANE

Jao jaooo tu sam...tu samm...zauzet oko priprema za Vaskrs....jaja se sarala...dajte neke slike da vidimo kako ste ih vi isarali i ofarbali.... :)