• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

brera

Quote from: skiDeki on 27 March, 2010, 14:12:17
Mleko u snegu (:smijeh: (:smijeh:
Namjerno ga nisam stavio u fri¾ider, da ne bude prehladno, pa da se Hare na proljeèe prehladi. (:smijeh: (:smijeh: Ali je zato pivo hladno. :bravo::(

mijat

brera

®ivjeli i ¾elim ti SRETNE I VARNE VO®NJE. :bravo::( :bravo::( :bravo::( Ako veè od jutra slavite, nadam se, da èe avto danas ostati parkiran, bez test vo¾nji. police:(

Bojan NS

Mijate, da nisi ti dobio sedmicu na loto-u?  :o

mijat

haha, u kanji¾i je neko dobio sedmicu ove nedelje ali sam ja auto kupio na sajmu i tek juèe ga dobio!

BOJAN-BG

e pa mijate neka je sa srecom

mijat

BOJAN-BG

nemoj da malerises popicemo mi po dva,i da ga u zdravlju vozis

lola

evo vino ohlaðeno ,pa da nazdravimo za mijatov auto,super je i ja imam citroena,prva liga auto.........¾ivili.. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: lola on 27 March, 2010, 16:12:40
evo vino ohlaðeno ,pa da nazdravimo za mijatov auto,super je i ja imam citroena,prva liga auto.........¾ivili.. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

e kad ste kod citroena imao sam i ja ali a-klasa mercedesa je neuporedivo bolja od C3 koji sam vozio

P.S. nije bio nov ko mijatov

skiDeki

Cestitam, Mijate na ponovu, da te dobro sluzi!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

A JAO MIJATEEEEEEE!!!! AUTIC JE BOMBA!!!!! CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :bravo::( ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

opa sretno mijate ;) sve najbolje....

za slike bgm cemo cekat breru jer kod njega je aparat i brzi je internet...dok je kod mene sad komp rastavljen :D  3:( nema me sad ni poslije posla moram cekat 00:00  :'( :'( :'( PRISON  :o :o