• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Proljetna BASTA 2010

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 19 March, 2010, 12:16:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ja sam uvijek za pice. znam samo da je onaj lik sto je bio sa onom djevojkom sto je poginula u lavini bio treci.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

ja sam vec ocekivao da se brera javi i da kaze da mu je hare pokucao na vrata  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

dobro jutro, ima li koga da ne pijem sam?

skiDeki

Dobro jutro, moze rakija 8)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

dobar dan evo i ja ugrabih vremena da se javim, tj da popijem jednu rakijicu.

brera

DarkoN

brera

MarijaBB

Hoce li bure iz kog sipate rakiju da potraje do sledece sezone, a?

mijat

iz kafane ja pijan izlazim, èudnovate ulice nalazim, levo, desno, nigde moga stana ...deki i ja veæe pevamo a vi sad sti¾ete u kafanu  austin:(

ajde, ja èastim al ne mogu da vam se pridru¾im

skiDeki

....oj ulice ala si pijana.... Ziveli (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ooo radni narode.. mozel se popit koje 0,5% ALPSKO MLEKO :D malo sam ozednio...imal toga ovdje u ovoj kafani  ??? ??? ??? ???