• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 10.dio

Started by vip-jahorina, 02 March, 2010, 00:52:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

bogami po slikama trebace u narednim danima gore dobre gumene cizme

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dragi i drage, uhh danas ko je imao ronilacko odjelo bilo mu je extra...sad cu doci i postaviti slike samo da ocjedim jaknu i pantole  3:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Kratko s Ogorjelice, nisam imao vremena skroz sam zaboravio na slikanje :S  3:( jugo puhao nenormalno, veceras najavljena kisa, sto znaci moguce je skijati jos sutra i mozda prekosutra...

skiDeki

Staze jos uvek ne izgladaju toliko lose...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

E sad izgledaju bas lose.......

skiDeki

Znam, upravo sam gledao kamere :-\
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

01xxx01

koji shit od vremena, pa zasluzili smo jos malo snijega!!! ako nista bar zbog onog silnog tarlahanja i navijanja!!!  :'( :'( :'(

kukam maloprije drugu, zivi coek sad u Texasu i posla mi on sliku sta se desilo sinoc kod njih, tj sta se danas desava - pa stvarno nije fer  3:(

Mega Deki

Dobro vece svima. Kao sto sam i ocekivao. Desava se to sto se i desava. Bas mi je i krivo malo ispada da sam cuvao sneg samo za sebe. Ima li kakvih detaljnijih izvestaja. Nadam se da se skijalo koliko toliko. Slika nesto slabo (verovatno i nema nista pametno). Kruske predpostavljam da ima pa se moze nekako izdrati sve ovo. Evo malo zabave bar..

http://www.youtube.com/watch?v=MKuA6VS_ujw&feature=related

Pozdrav svima iz BG sa +20
Mega Deki

marina

..danas je  na Jah. bilo izmisljeno za skijanje, setnju, kaficu ....
VIP Jahorina Woman Team

marina

VIP Jahorina Woman Team

MarijaBB

Moramo putiti prirodu da se idmori. Ako sad pocne snijeg, nece ga nista za decembar ostati.

BOJAN-BG

Icebreaker

jel to od juce otislo 60 cm snijega???

Big_DANE

Na zalost jeste ..verovatno manje vise...!!!!

ZNA LI NEKO NESTO O OVOM PREVOZU!?!!? ZA SLEDECU SEZONU!!?

vip-jahorina

Prevoz? zato sto su gosti koji su na jahorini uglavnom smjesteni na Poljicama, a radi samo Ogorijelica...

Po meni vise nema kvalitetnog skijanja, osim na olimpiku za iskusnije skijase. Kao sto vidite na kamerama, poljica su popustila, koja su juce bila prilicno dobra.
Ogorijelica je vec danima sve losija i losija .... polako se blizi kraj, mada mi je malo prerano, trebalo bi bar jos desetak dana da bude moguce skijanje  austin:(

Ali po prognozi ce biti ovakvo vrijeme jos danima, znaci otopit ce se i ovo malo sto je na stazama....