• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kupovina snowboard opreme?

Started by AwAsH, 24 February, 2010, 20:34:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

01xxx01

evo da se javi jos neko od KOJIH NEKIH!  3:(

loop

allways stand sideways!

looka

DarkoN

kako se zove odlican border? --- LOS SKIJAS!!!  devil:( devil:( devil:( devil:(

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nitro je super, mada ne znaci to nista za pocetak samo gledaj flexibilnost i otprilike sirinu kako ti buce nebi prelazile preko..ako si jos cvrsti momak nece te iznevjeriti...mada ja sam se zaebao usao u vikendicu izvukao unutrasnju cizmu stavio na vrata od sporeta i zaspao ujutru se probudio malo mi se prsti skupili na jednoj buci 3:( pouka: uci na tudjim greskama  (:smijeh: , i najvaznije nisu se raspale sto jos bolje meni tako odgovara jer mi sad noga ne seta morat cu i drugu malo istopiti   :bravo::(

brera

grudva

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

kako mi ovo zvuci jezivo neka hvala, ja bi onda vise volio ici po drva  (:smijeh:

looka

U jbt, izazvah treæi svjetski rat!  devil:(  devil:(  devil:(

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaha idemo u off al nema veze, kad si ti u pitanju sve je odobreno..cuj ako imas sta protiv onog mog slatkog prijatelja ja cu kod njega otkazati termine tretmana pa me ti pruzmi mazati  :-* meni bi jako odgovaralo nebi vise morao preplivavati s plaze na ostrvo  :-*  (:smijeh: (:smijeh:

brera

Ne, ne, ne, samo ti ostani kod njega na tretmanu!!! (:smijeh: (:smijeh:

looka

Ima li ko kakva iskustava sa Giro opremom? Mislim na brile i kacige, cijenio bih svaki odgovor!  hug:(