• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

ja upravo sa skijanja .....

Started by vip-jahorina, 25 November, 2005, 12:57:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 46 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

prvi put  ;D u ovoj sezoni smo skijali. Ogorjelica je radila sve do maloprije pa nam se magla navukla.
staza za prvi snijeg nije bila losa.
nadamo se da ce preko vikenda biti moguce skijanje....

vip-jahorina

nazalost nismo mogli skijati preko vikenda - veoma jake padavine, vjetar i mecava su onemogucili skijanje. sto se tice visine snijaga mogao bi biti oko 50-60 cm.

vip-jahorina

preko vikenda nije bilo nista - nevrjeme i jugoi kao sto se moglo vidjeti.
A ni danas nije nista bolje, snijega ima na pretek za ovo doba godine, ali je vjetar veoma jak, te povremeno pada snijeg.
temperatura varira od -3 do 0

sta ce biti za vikend, neznamo.........

jahorina -rulez

bok ljudi ja sam bila sa obitelji pocetkom sijeènja na jahorini i proveli smo se suuuuperr!!!bilo je jednostavno :najbolje na svijetu!ljudi dragi i sustretljivi,snijeg oadao,vrijeme za skijanje odlièno,ma sve je bilo odlicno!!!!!!!
stvarno svaka cast jahorini!!!

cheva

Vratio sam se sinoc sa Jahorine,dan ranije zato sto je deo vikend naselja ostao bez strujemedjutim to i nije takav problem naspram razocarenja u pogledu odrzavanja staza i same organizacije u samom OLIMPIJSKOM CENTRU ???.  Poslednji put bio sam na Jahorini pre 3 god, (pa evo i ove godine po 4 put), nista se promenilo nije osim sto je mnogo toga izgradjeno, ali staze su i dalje katastrofalne ziva je istina da vozaci ratraka sede u rajskim vratima u vreme kada treba da odradjuju staze (piju) licno sam ih video, i nakon toga se vrate u bazu. Strasno s obzirom koliki je potencijal ta planina, a mi i dalje idemo i ostavljamo svoje pare nizasta (kao i u crnu goru-primorje).
      Mnogo je stranaca Slovenaca, Hrvata i nas iz Srbije i ne verujem da ce se vratiti zadovoljni. Sneg je padao dava dana a staze su ostavljane skijasima da ih utabaju, na nekim delovima bilo je nemoguce skijati, dani pre nego sto je padao sneg su iskorisceni koliko je bilo moguce posto je na samim pocecima staza bilo dosta leda ponegde i zemlje opet zbog ne azurnosti i ne organizacije jer je dozvoljeno da vetar oduva sav sneg sa vrhova a da pritom ratrak nije prosao kako bi na vreme rasporedio sneg i rasturio led. Ko neveruje neka ode na Borovec ili Bansko pa neka vidi u kakvom su stanju staze svako jutro bez obzira padao sneg ili ne.

Pozdrav  >:( ???

Damian